Почела настава на даљину на РТС 3 и РТС Планети (Видео упуство)

0

(Фото: Пиксибеј)

Почела је школа на РТС-у. Образовни садржаји емитују се на РТС 3 и на РТС Планети.

Настава на даљину почела је у осам сати, биће пет дана у недељи, а распореди се налазе на сајту Министарства просвете www.rasporednastave.gov.rs.

Сви емитовани часови биће доступни и на платформи РТС Планета. Ту се могу накнадно и више пута прегледати, а оператери неће наплаћивати проток и пренос података за те садржаје, саопштило је Министарство просвете.

РТС Планета је доступна на интернет адреси rtsplaneta.rs. Да бисте приступили садржајима преко мобилног телефона потребно је да инсталирате бесплатну апликацију која је доступна у Гугл продавници (app store). Следећи корак је регистрација преко Фејсбук налога или имејл адресе.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Када дођете на РТС Планету, одмах ћете угледати одељак “Моја школа” – налази се на насловној страни на вебу и у категорији “Моја школа” у главном менију.

Часове можете пратити када желите, где желите, можете да их паузирате, наставите или поново погледате.

Такође, наставу можете пратити и на РТС 3 програму који је доступан на РТС Планети, према распореду часова који вам је доступан у Програмској шеми (на сајту РТС-а, РТС 3).

Ако сте на неки час закаснили или сте га пропустили, а желите да га погледате на РТС 3 каналу, то можете учинити у наредна 72 сата.

Додатне информације о учењу на даљину, родитељи могу добити позивом на број телефона 011/735 05 57.



РТС

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *