Брнабић: Вечерас се можда уведу драстичније мере

2

Ана Брнабић (Фото: Јутјуб)

Премијерка Ана Брнабић не искључује могућност да држава вечерас уведе драстичније, “најтеже”, мере за спречавање ширења корона вируса.

Брнабић је рекла да велики број грађана јуче није озбиљно схватио препоруке и мере владе и додала да делује да је ситуација данас боља, али да то није ни приближно довољно добро.

“Не искључујем могућност да ћемо вечерас ипак донети одлуку за драстичније, најтеже мере, посебно за старије суграђане”, рекла је Брнабић.

Она је навела да ће данас поподне имати састанак са председником Александром Вучићем, састанак са политичким партијама и покретима из опозиције, као и састанак оба кризна штаба, након чега ће се обратити јавности.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Она је навела да се ситуација поводом корона вируса у Србији компликује.

Kако је навела, потврђено је да је 65 особа заражено вирусом.

Брнабић каже да је 31 особа на кућној изолацији, док су остали на болничком лечењу.

Већина је стабилно, док су четири особе на респиратору.

“Ми смо ових дана имали случај да је преко 50 одсто људи у самоизолацији, а сада је 48 одсто људи на кућном лечењу”, истакла је Брнабић.



Танјуг

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Брнабић: Вечерас се можда уведу драстичније мере

  1. An(t)e Brnabic kaze:”…Она је навела да ће данас поподне имати састанак са председником Александром Вучићем, састанак са политичким партијама и покретима из опозиције, као и састанак оба кризна штаба, након чега ће се обратити јавности…” Zar se tako po Ustavu Srbije zavodi vanredno stanje? Zar se ne moze sazvati vanredno zasedanje – javna sednica Narodne Skupstine Srbije koja ce biti prenosena na Bujketovom “javnom servisu” sa jednom tackom dnevnog reda – uvodjenje drasticnijih mera zbog povecanja broja obolelih od COVID-19 virusa? Da gradjani Srbije vide i cuju sta govore i kako su glasale vodje pozicije i opozicije i njihovi poslanici? AV ce se pojaviti na konferenciji za stampu na PINK TV, ili NA HEPI TV izdeklamovati jednu ili dve tri slozene recenice i reci srceparajucim, placnim glasom da je drzava poveca kazne ako na ulici upecaju nekog sesdesetpetogodisnjaka ili sesdesetpetogodisnjakinju koji je izasao da se proseta na suncu, ili da kupi namirnice za hranu koje su mu potrebne za zivot. Nisu svi toliko bogati da mogu kupiti unapred hranu za 7, ili 15 dana. One sa dzipovima niko nece zaustavljati, ali ove siromasne penzionere kojima je Vucic licno dodelio 4.000 dinara zaustavljace i hapsiti naoruzana vojska i policija! To je sramota ove nazadnjacke vlasti i njihovih koalicionih partnera “kofercetovih” socijalista, Palmine Jedinstvene Srbije, Draskovicevog SPO – kombi stranke od tri clana, Ljajicevih sandzaklija!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *