КИНЕСКА ПОМОЋ СРБИЈИ НИЈЕ ЗБОГ ВУЧИЋА: Истина је много другачија (ВИДЕО)

5

„Срби треба да љубе Вучића у ду*е – спасао је Србију на стотине мртвих“ , наслов је једног од напредњачких таблоида објављен јуче позивајући се на цитат докторке из Италије под именом „једна Српкиња, иначе докторка у Милану“.Ако гледате конференције за штампу председника Вучића овај наслов би могао да буде истинит јер од избијања епидемије короне Вучић је заслужан за све што је предузето у Србији, а лично он, Александар Вучић и нико други заслужан је што је помоћ из Кине стигла у Србију. А да ли је заиста тако?

Хвала Кини која по ко зна који пут доказује да је за разлику од, Западне Европе, спремна да помогне држава у невољи без икаквих условљавања и уцена. Срамота Александра Вучић што помоћ тог великог народа приказује као свој успех имајући у виду да је Кина помаже и све друге земље у Европи погођене епидeмијом, а немају хистеричног председника који мора бити заслужан за све.

Авиони са хуманитарном помоћи и са лекарима из Кине, пре Србије, слетели су и у Италију, Белгију, Француску, Словенију и Чешку. Кина наставља да шаље своју помоћ Европи, и Србија је на списку земаља која ће добити помоћ, не због тога што имамо Вучића за председника него због тога што су Кинези велики народ, хуман народ који је био уз нас ко год био на челу Србије. Кинеска држава је у више наврата понудила помоћ европским земљама у борби против короне. 

Само мали и бедни људи, користећи ову несрећу глобалних размера, покушава да себи навуче политичке поене па макар то био и председник Србије. Исти онај човек који апелије да се грађани прдржавају мера заштите док се слика без маске и рукавица поред респиратора док сви око њега имају мере зашгтите. Вучићу са маском или без маске и даље си лажов.

Наравно да ти је Си Ђипинг послао писмо као председнику Србије, шаље их и лидерима других земаља. Не брукај нас више и не понижавај, макини се човече и пусти стручњаке да се боре са овом пандемијом. 

Хвала браћо Кинези, стиди се Алексанре Вучићу.

Игор Маринковић / Правда5 Коментара

  1. Eto, budali malo treba da se raspiše. Lična frustracija, pomešana sa neostvarenim ambicijama, lažnom slikom o svojoj veličini, pameti posebno, želja da se loše ocene iz škole nadomeste i eto ti ovakvih tekstova. Pljuc bedo.

  2. Bravo, bravoooo za autora ovog teksta koji odiše ličnim frustracijama i ogorcenoscu koje su se prelile u ovakav tekst. Ako si toliki mislioc i teoretičar sa velikom dozom pljuvanja i pošto si napisao status o Vučiću, budi realan i podjednako napravi i napiši analizu u draganu djilasu, bosku, jeremicu i ostalima koji će posle ove krize da ispile iz misiji rupa ili dalekih destinacija na koje su pobegli od naroda u kojeg se kunu a koji je ostao da se bori da bi opet uzurpirali i okretali ovaj narod protiv sebe tudjem parama. Ako ćeš da meris, meri podjednako jer ako to ne radiš postavlja se pitanje, za koga ti skupljas poene?

  3. Da dao si od vucica on je bar postigo nesto a tvoj djilas obradovic i jeremic traze da narod preuzme vlast posto se sad malo napunila kasaja se ne skrivam moj je profil istinit kam te srece da su i oni bili takvi dok su bili na vlast mi bi bili mnogi jaci no sto smo sad

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.