Београд: Прекшили забрану кретања и самоизолацију – одмах осуђени

1

(Фото: Depositphotos/SergPoznanskiy)

По налогу Трећег основног тужилаштва у Београду, у току прошле ноћи ухапшено је пет особа које су прекршиле забрану кретања од 20х до 5х.

Једна особа је ухапшена због кршења мере самоизолације.

Сви окривљени за кршење полицијског часа су признали кривицу и закључили споразуме са тужилаштвом на основу којих су већ осуђени на условне казне од шест месеци затвора с роком провере од две године.

Споразуме је потврдио суд и они су одмах постали правоснажни, саопштено је из тужилаштва. И особа која је прекршила меру самоизолације је такође закључила споразум о признању кривице са тужилаштвом с тим што је она осуђена на кућни затвор од четири месеца. Из тужилаштва поново апелују на грађане да озбиљно схвате све наредбе, да постују полицијски час као и самоизолацију, јер ће им у противном бити одређен притвор и изрећене затворске казне.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Танјуг

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Београд: Прекшили забрану кретања и самоизолацију – одмах осуђени

  1. Зашто су тако благе казне за тако опасно кривично дело. Ту нема милости. Да је неком од судија тај исти пренео заразу и недај боже оно најгоре доживео пито бих да ли би га ослободио јер ова 4 месеца кући је истокао и за све нас остале због немогућности кретања. Тим поступком овај судија је изједначио оне савесне и марљиве грађане са овим идиотом.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *