Хоћете ли ви naprednjaci обезбедити несметан долазак у Србију свим нашим држављанима!?

1

Србија је јединствена земља у свету! Једина земља која је својим грађанима забранила повратак у земљу и затворила границе за њих. То ниједна држава у свету никада није радила до овог антисрпског режима Александра Вучића и Ане Брнабић. Тако се данас на границама Хрватске са Мађарском, Словенијом и Аустријом налазе стотине Срба од којих су многи са породицама, децом и малим бебама. Ти људи већ данима чаме у аутомобилима јер им хрватске и мађарске власти не дозвољавају пролаз ка Србији јер је идиот Вучић сопственом народу забранио повратак у земљу?!

Том истом идиоту није сметало преко милион миграната који су протеклих година премаршили Србију и који и данас у време ванредног стања шпартају по Србији. Те мигранте из пизде материне сте нахранили, обукли, дали им новац и медицинску заштиту док сопствени народ тероришете и малтертирате кад год вам се укаже прилика.Да нема дијаспоре која сваке године пошаље милијарде евра у Србију у њој данас не би ни имали здравство!

Стотине српских држављана заглављено је и на аеродромима по Европи и ти људи нису тамо њиховом кривицом и зато што су то тако хтели.

Захтевамо од свих надлежних државних органа да што пре ступе у контакт са представницима Хрватске, Словеније, Мађарске и Аустрије и да им гарантују да ће свим српским држављанима бити омогућен повратак и улазак у земљу. Кад се врате у земљу ставите их у карантин или шта већ али овако понашање државе према сопственим грађанима и народу апсолутно је недопустиво.

Ванредно стање никоме па ни умишљеном психопати месији не даје право да вам снажности ставља Устав и важеће законе . За све последице настале током ванредног стања кривично правно су одговорни управо они који су га и прогласили.Милинко Милинчић, Србијаданас.нет

1 Коментар

  1. Лично сам против ове велиздајничке владти али овај текст је чиста реклама. Забранио бих им долазак још од 1 марта ове године. Сваки нормалан човек који са породицом живи ван СРБИЈЕ имао је избор одмах по избијању епидемије у Италију, Аустрију,Немачку,Француску али и туристи који су пре неких 10 дана отишли на море а знали су шта се дешава, знали су да ће се затворити границе и знали су да се епидемија веома брзо шири. ШТА СУ ЧЕКАЛИ ДОСАД. АПСОЛУТНО НЕМА ОПРАВДАНИХ РАЗЛОГА ЗА ОВАКО КАШЊЕЊЕ СА ДОЛАСКОМ ИЛИ ОВИ СА ЛЕТОВАЊА. Оно што би могао да прихватим као критику јесте чињеница да се каснило са доношењем одлука о карантину и изолацији и кућна самоизолација која нема никакве користи. Поред те критике још горе је што апсолутно ништа предузели нису у циљу обезбеђивања средстава заштите нормално да купимо али ми ни то немамо ни дан данас где да купимо. То је за сваку осуду. Што се политичких коментара тиче као што је овај текст за то ће бити времена а сад нам је потребно јединство народа не и власти јер као грађани морамо да себе а самим тим и друге око себе испоптујемо, не излазимо а ако морамо да изађемо онда са маскама ако се буду нашле у продаји ове из Кине. Понављам што се грађана СРБИЈЕ тиче могу да кукумачу до сутра. Што америка није слала авионе или Немачка или Француска. Ту долази до изражаја СРБСКА поводљивост све је код другога боље но код своје куће.

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.