Позив здравственим радницима из дијаспоре да помогну у борби против короне

1

(Фото: Pexels)

Програм “Тачка повратка”, Влада Србије и Програм Уједињених нација за развој (УНДП), позивају све слободне медицинске раднике у иностранству да пријаве своју расположивост уколико су спремни да се привремено врате и својим знањем, искуством и вештинама помогну у борби са епидемијом корона вируса у Србији.

У саопштењу Тачке без повратка се наводи да ће се ове информације користити ради евиденције капацитета, успостављања сарадње и потенцијалног конкретног волонтерског ангажмана у обезбеђивању помоћи најугроженијим грађанима у најкраћем могућем року.

Сви који желе да одговоре на овај позив могу то да то учине попуњавањем онлине обрасца на адреси: https://tackapovratka.rs/.



Нова економија

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Позив здравственим радницима из дијаспоре да помогну у борби против короне

  1. Био сам на тој страници.

    “Tačka Povratka je zamišljena kao savez udruženja a osnivači su Srpski Siti Klub, „Serbian Entrepreneurs“ i Naučno Tehnološki Park Beograd.”

    Имају “мисију” и “визију”. Као и све НВО. По томе их можеш препознати.

    српски сити клуб:

    Serbian City Club is a not-for-profit apolitical organisation established to promote the interests of Serbian professionals in the UK and in Serbia. Our aim is to provide a networking platform for the professionals in the City of London and those who have returned to Serbia.

    Serbian City Club was founded in the late 1990’s by a handful of enthusiastic Serbs working in London’s financial institutions.

    ——————–

    Serbian Entrepreneurs is an apolitical, non-governmental, non-profit organization started in September 2016 in Silicon Valley, by successful entrepreneurs of Serbian descent fostering the Serbian startup ecosystem around the globe through comprehensive access to skills, resources, and mentorship.

    ———————————————–

    Naučno-tehnološki park Beograd pruža podršku startap kompanijama/timovima kao i rastućim visokotehnološkim kompanijama (MSP i I&R odeljenja velikih kompanija) u razvoju i komercijalizaciji inovativnih proizvoda/usluga.

    Osnovan u partnerstvu Vlade RS (u ime Vlade, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja), Grada Beograda i Univerziteta u Beogradu, koristeći najbolje međunarodne primere, Naučno-tehnološki park Beograd je mesto spajanja i razmene između institucija, nauke i privrede.

    ——————————

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *