ПРЕДСЕДНИК ИТАЛИЈАНСКЕ РЕГИЈЕ ПРЕТИ: „Направите прославу, послаћу карабињере са бацачима пламена и све ће вас спалити!“ (ВИДЕО)

1

Италија због корона вируса проживљава највећу кризу од Другог светског рата, апелује се на недисплиноване грађане колико и у Србији да не излазе напоље, да се не окупљају, с тим да је на Чизми ситуација далеко алармантнија.

Зато говор председника регија Kампанија Вићенца де Луке за последњих 24 часа је изазвао салве одушевљења по друштвеним мрежама.




Шта се догодило?

По уласку војске у ову регију и наставка недсициплине одређеног дела грађана, Де Лука је одржао емотивну конференцију за медије на којој је посебне минуте посветио онима који се оглушавају о наредне Владе Италије, окупљају се, прослављају…

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Запретио је отворено, пред камерама, карабињерима са бацачима пламена?! Практично је упозорио на отворени рат онима који не желе да се повинују правилима карантинског понашања.




– Чујем да се планирају прославе матура у нашој регији. Будете ли то урадили, послаћу вам карабињере са бацачима пламена – рекао је силно револтирани Де Лука у јавном говору који је преношен на телевизији.

Ову изјаву пренели су сви италијански медији, наравно ни светски не одолевају.

Најавио је борбу против корона вируса једнаку оној према људима који се неодговорно и бахато понашају у новонасталој ситуацији са корона вирусом који свакодневно односи по неколико стотина живота у Италији.

Kампанија, позната иначе по великом анимозитету грађана према северу Италије и престоници Риму је под ударом короне, број оболелих расте великом брзином, а ова јужна регија у којој су најпознатији градови Напуљ, Авелино, Салерно нема ни приближно финансијске ни медицинске могућности, као богата Ломбардија, што још више плаши челнике ове регије.

Прочитајте још:  Сећање на историјски драгуљ у време корона вируса



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ПРЕДСЕДНИК ИТАЛИЈАНСКЕ РЕГИЈЕ ПРЕТИ: „Направите прославу, послаћу карабињере са бацачима пламена и све ће вас спалити!“ (ВИДЕО)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *