“Kако сазнајем, хотел Наис у власништву Ивице Тончева отпустио је 60 одсто радника. Неће имати апсолутно никакву подршку државе…”

0

Александар Вучић (Фото: РТС)

Председник Србије Александар Вучић објавио је на свом Инстаграм налогу да је, према његовим сазнањима, хотел Наис у Нишу отпустио 60 одсто радника у време епидемије коронавируса и да због тога неће имати подршку државе.

“Kако сазнајем, хотел Наис у власништву Ивице Тончева отпустио је 60 посто радника”, написао је Вучић на Инстаграм налогу @будуцностсрбијеав.

“То је његово право, али због тога неће имати апсолутно никакву подршку државе Србије, Још једном молим послодавце да чувају своје раднике”, написао је Вучић.

Вучић је на синоћној конференцији рекао да на помоћ државе могу да рачунају само они који не буду отпуштали запослене током епидемије коронавируса.

Он је том приликом најавио програм мера за помоћ приватном сектору који је највише погођен падом привредних активности због епидемије коронавируса и увођења ванредног стања.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Недељник

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *