ЈЕЗИВО: Погледајте како изгледа Сајам опремљен за смештај оболелих од коронавируса (Видео)

5

Сајам (Фото: Принтскрипт)

Хала Београдског сајма припрема се за оболеле од коронавируса. Постављају се кревети где ће лежати они за које се испостави су оболели од вируса Цовид19 и имају блажу клиничку слику.

Председник Србије Александар Вучић рекао је дан раније да ће, како би се спречило ширење короне, уследити масовно тестирање грађана, који је притом објаснио шта се подразумева под масовним тестирањем.

– То значи да покушамо да истражми све контакте које су имали оболели, и да круг ширимо. Kад захватимо све те за које смо ми мислили, након пет дана, поћемо да задиремо у здраво ткиво становништва. Апсолутно блага клиничка слика ће исто значити да идете у болницу. Сваког новог са симптомима, када крене овај систем, нема сумње да ће ићи у смештаје (Сајам, Чаир, Спенс…). Они који су тежи случајеви, ићи ће на ВМА, болницу Драгиша МИшовић, Инфективну клинику… – рекао је Вучић.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

  1. Птање је за аутора овог наслова шта је то ЈЕЗИВО. Имали он уопште појма о чему пише. Како ли он замишља карантин а ако већ хоће данапише текстонда прво нек погледа СЛИКЕ ИЗ ИТАЛИЈЕ И ОГРОМНУ СРТНОСТ. Па кад за овако нешто пишеш ужас а немаш ни појма шта је прави ужас оитање је какву ћеш хистерију тад напистаи у наслову. Узми историјске чињенице, доказе проучи у задњих 30-40 година са каквим смо се све болестима сусретали не мислим само СРБИЈА већ човечанство у целини. Погледај слике правих карантина прњпуних болница где су школе касране претворене у болнице ради лечењаи спречавања епидемије. Нашалост оваквих аутора има колико хоћеш али је мало оиних који треба да оду код стручњака и изнесу њихоива мишљења а не своју неписменост и незнање износе а сви рддом их обкављују

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *