Полиција растерала народ у Делиблату који је протестовао против насељавања миграната у село

4

Према за сада непровереним информацијама полиција је данас у селу Делиблато код Ковина растерела све окупљене грађане који су протестовали због насељавања око 700 миграната поред њиховог села у некадашњем дечијем одмаралишту „Чардак“.

И поред блокаде пута и центра села локални мештани нису успели да се одупру полицијској сили Вучићевог антинародног и антисрпског режима. Са лица места долазе извештају да је полиција пописала све саобраћајне таблице окупљених и да им је свима написала кривичне пријаве.

Локални мештани такође тврде да војска чува некадашње дечије одмаралиште „Чардак“ у које већ данас у току дана довозе мигранте за које нико са сигурношћу не зна, ни ко су, ни одакле су.

СРбија данас

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

4 утиска на “Полиција растерала народ у Делиблату који је протестовао против насељавања миграната у село

  1. Zasto te migrante ne salju u Crnu Goru,nego u sve Srbiji samo.Jer to zato, sto Radoš Đurović, direktor Centra za pomoć i zaštitu tražilaca azila,Crnogorac.

    1. Зато што је вучић тражио од американаца а у договору са сорошем да прими 1 милион избеглица тероеиста. То што их зовете мигрантима није наша реч. А кад се види

  2. ГДЕ ИМ ЈЕ ЕПИСКОП??? ГДЕ СУ ИМ БИЛИ СВЕШТЕНИЦИ ПРОКЛЕТО ИМ БИЛО СЕМЕ И КОЛЕНО ИЗДАЈНИЧКО….. (НИСУ ЖЕНСКЕ У ПИТАЊУ) УПРАВО ЗАТО ЈА НИСАМ ЈЕРЕЈ ЗАТО ШТО БИ ОНИ УСЕЛИЛИ МИГРАНТЕ САМО ПРЕКО МЕНЕ МРТВОГ!!! Ако будем нашао посао у Немачкој Навратићу преко у околину Ковина и намерно освајаћу попадије ,макар ме Господ спалио ,јер су њихови мужеви ПИЗДЕ!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *