Шта нам теже пада, пандемија или полицијски час? (ВИДЕО)

0

Полицијски час (Фото: Јутјуб)

Ванредни програм Хелм Каста, Правде, Васељенске и Сведока који се сваке вечери емитује од 21 сат наставио је укључењима Срба из дијаспоре да се врате у земљу, као и интервјуом са уметницом Слађаном Милошевић. Тема пете емисије била је “Шта нам теже пада, пандемија или полицијски час”.

Гледалац из Смедерева који тренутно ради у Украјини испричао је како му није омогућено да се врати у Србију због одлуке Владе Србије да се не дозволи повратак нашим грађанима.

Гледалац из Србије који се јавио поставио је питање да ли је ово тренутак да Србија врати своје војнике на Косово и Метохију у складу са резолуцијом 1244.




Миодраг Зарковић је анализирао теорију завере “Златна милијарда” која тврди да богати желе да смање број становника на планети и објаснио зашто је по њему она нетачна.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Слађана Милошевић је рекла да је изолација не пада тешко и да је то стил живота који је водила и пре пандемије. Она је позвала грађане на смиреност, да не преносе разне непроверене информације и да не нападају једни друге већ да покажу разумевање.

– Молим вас не паничите, удахните дубоко, лезите, пустите да циркулише ваш организам, све ће бити уреду – рекла је она.

Миодраг Зарковић и Слађана Милошевић водили су озбиљну дискусију о “Њу ејџ” култури где су показали дијаметрално различите ставове. Било је неслагања и између водитеља Наде Грујић, новинарке Правде, и Миодрага Зарковића на тему успешности мера које предузима Влада Србије.

Правда




За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *