“Приведите ме, ви ћете се са мном играти три сата, а ја ћу се с вама играти седам месеци” (ВИДЕО)

0

(Фото: Depositphotos/ Chalabala)

Бојан Савић, иницијатор акције “Грађанска патрола”, за контролу рада полиције од стране грађана објавио је нови видео у коме је приказао инцидент са интервентном полицијом у Нушићевој улици у Београду. Снимак Савићеве дискусије са полицијом након што је један од припадника интервентне јединице завукао руку у његов џеб за само пар дана је видело више од 200 000 људи.

Савић описује догађаје који су предходили инциденту и зашто полицајац не сме грађнину да завлачи руку у џеп грађанима. Занимљиво је да полицајци не дозвољавају Савићу да снима иако грађани имају праву да снимају полицију, али је догађај снимио случајни пролазник.



Иако му полиција прети привођењем, Савић наставља дискусију и позива их да га приведу и претресу у станици али да им неће дозволити да га претресу на улици.

– Ви мене приведите, није проблем. Ви ћете се са мном играти два три сата,а ја ћу се с вама играти седам месеци – рекао је Савић полицајцима алудирајући да ће поднети жалбу на њихов рад. На крају полицајци попуштају и удаљавају се из Нушићеве улице.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Извор: Правда



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *