Kоалиција за надзор јавних финансија тражи хитну смену Александра Вулина

0

Александар Вулин (Фото: Министарство одбране Републике Србије)

Kоалиција за надзор јавних финансија позива председницу Владе Републике Србије да у складу са Законом о Влади поднесе Народној скупштини предлог за разрешење министра одбране, Александра Вулина, наводи се у саопштењу ове организације.

Kоалиција истиче да је Министарство одбране, на чијем је челу Александар Вулин, покренуло је 25. марта 2020. године, за време трајања ванредног стања, поступак јавне набавке „Услуга испитивања рејтинга министра“.

“Носилац високе јавне функције, у овом случају министар Вулин, који у време ванредног стања води срамну политичку кампању и буџетска средства троши на тривијални политички маркетинг и мерење сопствене популарности, није достојан поверења грађана.” истичу из Kоалиције за надзор јавних финансија и додају да “Онај ко, у времену у којем су једине теме животи и здравље људи, предност даје сопственом политичком рејтингу и профиту, не заслужује да проведе ни један минут на било ком јавном послу, а најмање на месту министра одбране ове земље.”



Нова економија

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *