Kоалиција за надзор јавних финансија тражи хитну смену Александра Вулина

0
Александар Вулин (Фото: Министарство одбране Републике Србије)

Kоалиција за надзор јавних финансија позива председницу Владе Републике Србије да у складу са Законом о Влади поднесе Народној скупштини предлог за разрешење министра одбране, Александра Вулина, наводи се у саопштењу ове организације.

Kоалиција истиче да је Министарство одбране, на чијем је челу Александар Вулин, покренуло је 25. марта 2020. године, за време трајања ванредног стања, поступак јавне набавке „Услуга испитивања рејтинга министра“.

„Носилац високе јавне функције, у овом случају министар Вулин, који у време ванредног стања води срамну политичку кампању и буџетска средства троши на тривијални политички маркетинг и мерење сопствене популарности, није достојан поверења грађана.“ истичу из Kоалиције за надзор јавних финансија и додају да „Онај ко, у времену у којем су једине теме животи и здравље људи, предност даје сопственом политичком рејтингу и профиту, не заслужује да проведе ни један минут на било ком јавном послу, а најмање на месту министра одбране ове земље.“Нова економија

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.