Председник ако је и болестан ићи ће на Сајам, да покаже размаженом свету како је Сајам сјајан!

Последња у низу параноичних и паничних објава које смо добили од Владе Србије јесте та да председнику Србије Александру Вучићу није добро.

Нико још није потврдио зашто се челична песница добро не осећа, али су поједини доктори спекулисали да је у питању његова жртва да све постигне и свугде стигне, да му нико не утекне.

Када се нагомилани стрес узме у обзир, још на све то дода и чињеница да се није адекватно штитио све ово време шеткајући се по целој Србији, дочекујући разне госте и добротворе из Кине, као и оне који су прешли границу без карантина, Милорада Додика и екипу из Српске да покупе део помоћи.

А затим и оно најгоре , што смо сви ми грађани данима гледали – председник није носио маску, ни рукавице а ни ВИЗИР.

Грађани су у страху за председника, сви страхују да је оно најгоре, смешни вирус звани корона.

Али председника ни тај вирус неће спречити да обавља своју дужност, посебно сада у јеку изборне кампање. Пошто је ионако планирао да посети Сајам, илити популарније сајмиште, по свему судећи посетиће га у виду пацијента.

Какав би он председник био да се у овако тешким тренуцима за наш народ, ма за читав свет, не солидарише са онима којима је најгоре и покаже пре свега да је и он исти као и они.

Пристигли пацијенти на Сајму, илити како га заједљивци у жаргону зову Сајмишту, већ првог дана су кренули са кукњавом: те нема топле воде, хладно је, немају са чим да се прекривају ноћу – кажу ако не добију корону, упалу плућа запатиће то је сасвим сигурно.

Управо зато ће се председник Србије одрећи апартмана у војној клиници или некој приватној и показати тим размаженим пацијентима да када њему , првом човеку државе ништа не фали, када он може да се тушира хладном водом, покрива чаршавом и занемарује чињеницу да грејања нема иако је минус напољу, а по планинама пада снег, онда зашто би остали грађани кукали.

Након овога следећи предизборну кампању не мора ни да ради. Ем је спасао на хиљаде живота, ем је ленштинама које ионако неће да раде дао по 100 евра, ем је као први међу једнакима легао поред њих. Након овога , маторци са лошом бешиком од среће треба да се припазе.

Мада колико он мари за удобност показао је и пре неколико година када је спавао на поду у Бриселу, само да Ивица Дачић ништа не потпише, када су видели тај карактер и одраз протеста и европска страна је одустала.

Срби, не плачите, јак је наш Алек. Тапшите, аплаудирајте јер овакво позориште још нисте имали прилике да гледате!

Весна Веизовић

1 Коментар

  1. Госп.Весна…..ОН СЕ МУЧЕНИК РАЗБОЛЕО
    JОШ 90-их КАД JЕ ПОСТАО НОТАРНИ ЛАЖОВ СА ТАТОМ,УСТАШОМ-ПОГАНИМ.

    САД МУ JЕ ШАНСА ДА СЕ СПАСИ.

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.