Снимак доктора Предрага Kона како пева јеврејске песме је нешто најбоље што ћете чути ових дана

6

Јеврејин др Предраг Кон (Фото: Јутјуб)

Доктора Предрага Kона, начелника Јединице за заразне болести Градског завода за јавно здравље и члана Владиног кризног штаба за борбу против корона вируса знамо као најбољег епидемиолога у земљи, којег и данас свакодневно слушамо и гледамо током епидемије ЦОВИД-1 19.

Ретко ко, међутим, зна за његову уметничку страну, али у свом свету он и ту славу живи.

Доктор којем Србија неизмерно верује, и који се, пре свега, цени, поред епидемиологије и медицине има још једну љубав, а то су гитара и певање.

Овај врсни епидемиолог, осим у кругу својих пријатеља и породице, своје уметничке способности показао је и на једном београдском музичком фестивалу у октобру 2012. године.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У коментарима на Јутјубу се може видети да му се људи клањају и диве. Чак је назван и доктор Kоен. Има и оних који кажу да је штета што се није бавио музиком, а за њега је довољно рећи као што пише у једном коментару “доктор”. Небитно на коју област да се односи.



Телеграф

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

  1. to sto je jevrej je ok i da peva svoje pesme je normalno. nek neguje svoju kulturu. i srbi u svetu to isto rade i to niko nikom ne sme da brani.

    ali ako zabrlja u svojoj struci, niko mu ne garantuje da nece biti svrstan u isti kos sa olbrajtovom, sorosom i onim dedicom iz g17, da navedem samo troje od mnogih. i time uprlja obraz i baci sumnju na ostale, nevine i nezlonamerne pripadnike manjina. nemoj posle da ispadne srbi ksenofobi.

    preso, igraj pevaj sviraj, nek ti je na radost i korist. ali ne igraj se sa svojom strukom. ne igraj se sa poverenom odgovornoscu. bog ce platiti svima po zasluzi. nepoznavanje zakona ne stiti od krivice.

    svako dobro.

  2. Jevreji su bivši Srbi ,kao i svi ostali belci tako da je isti đavo. A on je najverovatnije lažni Jevrejin/ konvertit. Kapira da će u ćorku ili pod nož, pa brže bolje pozivaj svoj kvazi narod. Inače vrstan je ubica kao i svi vokseri. Još uvek postoje ljudi koji ne veruju u mikroorganizme, mada sa najmanje 100% verovatnoće znamo da NEMA prokletih virusa. Zašto bi države koje nas truju odjednom brinule i to još sa sve tenkovima koje raspoređuju svuda po svetu?!

    1. Немојмо упадати ни у какве “анти-…мизме” и тиме прљати свој поглед на свет. Може он бити шта хоће, и свирати шта хоће ако не игра у игри пиона и “корисну будалу” за туђи рачун.

      Мене не може да начуди да ти људи на функцијама имају храбрости да некога од народа натерају на нешто – на основу резулатата који нит су јасни, нит потврђени, а бивају побијани из више извора. И ко су му скутоноше? Она старлета и јавни сервис, све доказани професионалци.

      Србијо, не спавај

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *