Ми смо луда држава: Влада Србије упутила подршку Немачкој на дан почетка немачке агресије на Србију у II светском рату

6

У знак солидарности и подршке Београд наставља акцију осветљивања главних градских симбола у бојама застава држава које су највише погођене вирусом корона.

И све би то било лепо да се та солидарност напредних власти симптоматично не поклапа са датумима када су извесне државе починиле злочине над Србима.

Па је тако у знак подршке Немачкој Београд обојен немачким заставама и то баш на дан почетка немачка бомбардовања србије од стране Немачке у Другом светском рату.

Ако нисмо луда држава – шта смо?

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

  1. 6 APRILA NACISTICKE UBICE BOMBARDOVALI BEOGRAD I UBIVALI CIVILE.
    TO JE BILO PRVI PUT A POSLE SU”SAVEZNICI PO NARUDZBINI”KOMUNJARA”ODRADJIVALI ZLATO” KOJE SE NALAZILO KOD NJIH NA CUVANJU…!!!

    СРБИJА JE НОРМАЛНА,НАРОД JЕ ПОМАЛО ЛУД ШТО ТРПИ НА ВЛАСТИ”JУГОСЛОВЕНЕ ОД ’45″…!!!

  2. A STO SE TICE PODRSKE”NA DAN GENOCIDA NAD SRPSKIM NARODOM”TO USRANI PAPERS-USRANKO LJUBI LEZBEJSKU GUZICU…mami merkil.!!!
    BOLESNI LUDAK….jadni upisani diktator sa ustaskom lezbi-spermusom……Spremaju se na put….DUBOKOOOO…!!!

  3. Велеиздајници имају обавезу да се јаве својим газдама а ми СРБИ смо ти који треба овокве велеиздајничке пропаганде да санкционишемо. Како ћемо то урадити показаће време јер у овом ванредном стању којеје и зато и уведено да би ови могли да се удодворавају својим газдама а то што су у питању најши највећи непријатељи и нацистичке убице СРБА И СРБСКЕ ДЕЦЕ за ове велеиздајнике није важно. Њима је важнија та нацистичка немачка но СВИ МИ СРБИ И СРБИЈА А ПРИМАЈУ ПЛАТУ И СВО БОГАТСТВО СУ СТЕКЛИ У СРБИЈИ А НЕ У НАЦИСТИЧКУ НЕМАЧКУ.

  4. @——–Vesic je ateisticko djubre.neupotrebljivo.Podrepas lizac siptarskog razvaljenog prkna.
    OPASNO SE ZAIGRALI DOSLJACI IZDAJNICI SA”SRPSKIM NARODOM”.NECE USPETI DA ODRADE KRVAVE..$$$$$…€€€€..ZA IZDAJU-PRODAJU SRBIJE.KAD SE BUDU”LJUSKALI NA TERAZIJAMA,NALOGODAVCI CE DA SE SMESKAJU.!!!
    TO JE DOKAZ RASTURANJE YUGE.
    SVE”TRI SLUGE SU ZAVRSILI KAO IZDAJNICI”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *