Масовне туче миграната, интервенисала војска (Видео)

0

(Фото: Jeff J Mitchell/Staff/Getty images)

Два одвојена инцидент догодила су се у прихватним центрима за мигранте. Сукоби су избили на две различите локације, у Обреновцу и Kрњачи, у размаку од непуна 24 сата, сазнаје Директно.рс.

Око 400 миграната сукобило се у недељу увече у касарни за смештај миграната у Обреновцу. У инциденту у ком су учествовали држављани Авганистана, начињена је материјална штета, а оштећена су стакла, као и амбулантски материјал.

https://twitter.com/ametnicap/status/1247175788992122881?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1247175788992122881&ref_url=https%3A%2F%2Fdirektno.rs%2Fvesti%2Fhronika%2F265590%2Fmasovne-tuce-migranata-intervenisala-vojska.html

На друштвеним мрежама данас у току дана појавили су се снимци великог броја полицијских возила под пуном опремом надомак Обреновца, а корисници Твитера спекулишу да је дошло до побуне у прихватном центру.

У понедељак увече избио је још један инцидент у ком су учествовали мигранти, овог пута у палилулском насељу Kрњача.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У прихватном центру за мигранте дошло је до туче више особа. Мигранти су се међусобно тукли, а такође су нападнути чланови обезбеђења.

Напад се догодио и на припаднике Војске Србије, који су у циљу спречавања ширења сукоба, испалили четири пројектила у ваздух.

Ситуација се у међувремену смирила, а према незваничним информацијама, нема повређених.



Директно.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *