Доктор оголио српску власт: “Нема ништа од масовног тестирања” (ВИДЕО)

2

Александар Вучић (Фото: PRINTSCREEN TANJUG)

Председник Србије Александар Вучић самоуверено је на конференцији за медије 23. марта најавио да ће наша земља кренути у контранапад против коронавируса и да ће бити спроведена масовна тестирања. Од тог обећања је прошло15 дана, а од тестирања више људи ни трага ни гласа. А тако ће остати још неко време, што су поручили и кинески стручњаци.

Наиме, у обраћању медијима лекар из Kине оголио је тврдње председника Србије и власти да ће се кренути у масовна тестирања, истакавши да то “у овим тренуцима није могуће”.

– Тренутно, опрема за за тестирање коју је Kина поклонила Србији неће стићи у тако брзом року, као што је то било планирано, као што смо се надали и као што је то потребно. Због тог разлога не можемо да спроведемо масовна тестирања, што је било замишљено – рекао је кинески лекар у обраћању јавности.

Остаје отворено питање који су ти разни разлози због којих опрема коју је Kина поклонила Србији неће стићи у тако брзом року, поготово што је нашој земљи сваки дан драгоцен у борби против коронавируса.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Директно.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Доктор оголио српску власт: “Нема ништа од масовног тестирања” (ВИДЕО)

  1. Ovaj virus korona nebi smelada traje vise dugo nadam se najvise do kraja maja ili mozda cak i 15 juni apotom ce korona virus nestati potpuno samo jedno vam mogu reci narod mora da vidi da spara sto vise novca ako imas novac imas sve bez novca si niko i nista nasa zemlja srbija nema para za svakoga pojedinca da mu pokloni novac za zivot toga nema nazalost zato hocu dvima reci da sparaju novac nesto u banci nesto kod kuce i tako dabi imali za crne dane sto se toga tice samo pamet u glavu nemojte vise se opijati i praviti raznorazne parti i disko zaboravote to samo ono kad upoznas curu u opstinu na vencanje i basta sto se kaze bitno je daste vencani u opstini acrkva nije potrebna jer tamo cete cuti samo laz i toje to zato gledajte dase ranije ozenite i da imate sto vise dece kao pobogu albanci po devetoro i desetoro dece i to je familija kaka i ostacemo jaki potpuno i nece nam biti potrebni emigranti nikada isada nam to nije potrebno posle ovoga virusa korone svi srbi naulice i dase strajkuje emigranti napolje iz nase zemlje ito sto pre uslucaju davas vucic sapolicijom zera od strajka i davam brani odmach ga treba skinuti dole ali i to golog i isterati ga napolje iz nase zemlje beu odece nasebi moze otici samo u gacama i toje to onda naci pravoga coveka koji ce resiti nas problem i tacka toje to zato treba zabraniti u nasoj zemlji dase pravi aptraibung sto znaci nesme nijedna zena da pravi pobacaj deteta i drugo zene sadecom koje su same trebaim obezbediti dobar zivot dadobiju dosta para od socilalnog i da zimi dobiju najmanje 4 do 6 metara drva i da dobiju 3 tone uglja i dadobiju putera masti u kantama po deset litara i tada ce imati dobar zivot dasvoju decu mogu podici i skolovati i mora se opet uvesti normalni vojni rok od godinu dana i ondace biti sve uredu tako se radi u jednoj socijalistickoj maloj zemlji kao stoje srbija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *