Јавља се код половине теже оболелих: Заражени вирусом корона имају овај НОВИ симптом

1

(Фото: Depositphotos)

Скоро половина теже оболелих од вируса корона указује да има нове симптоме болести и да осећа нешто попут зујања у телу, преноси Њујорк пост.

Оболели искуства са тим новим, за њих непознатим симптом, све више деле на друштвеним мрежама и опсију га и као зујање, шиштање или нешто томе слично – тако да је “фижинг” постао још један од стимптома порузрокваних вирусом корона.

Лекари за тај дневни лист основан 1801. године наводе да је реч о посебним сензацијама – осећају који пацијенти имају док се њихова тела боре са вирсусм.




Једна пацијенткиња је тај нови симптом описала на Твитеру као да јој нешто струји по кожи, док је друга рекла да је њен партнер имао осећај да му кожа гори па су морали да га мажу лосионом за после сунчања.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Користили смо и крему против опекотина, додала је она.

Остали симптоми те за многе смртоносне болести укључујући и грозницу, болове, тешко дисање, умор, сув кашаљ, пролив, мождани удар, а са друге стране код неких не изазивају ни најмање смиптоме.

Евидентирани су и неуролошки симптоми, попут вртоглавице и главобоље, атаксије која се описује као недостатак координације покрета, попут ходања или подизања предмета. Атаксија може утицати на говор, покрете очију и способност гутања. Сиром света заржено је 1.6 милина људи, умрло их је 102.000.



Танјуг

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Јавља се код половине теже оболелих: Заражени вирусом корона имају овај НОВИ симптом

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *