Кон на Фејсбуку: Време да се повучем

2

Предраг Кон (Фото: Танјуг)

Епидемиолог др Предраг Кон објавио је да је време да се повуче и препусти другима да воде пандемију, а на тај потез су га, како је навео на Фејсбуку, навели напади на њега и Кризни штаб, посебно након продора коронавируса у Геронтолошки центар у Нишу.

“Непрекидно пратим све мислеће људе и како се сав гнев уместо на ситуацију и сам вирус окренуо према мени и стручном тиму, време је да се склоним”, написао је Предраг Кон на Фејсбуку.

Кон је на Фејсбуку написао да је по друштвеним мрежама видео да су главни кривац за продор вируса у Геронтолошки центар у Нишу он и стручни тим.

“Колико видим по Фејсбуку главни ‘кривац’ за продор вируса у Геронтолошки центар у Нишу сам ја и стручни тим. Време је да се због тога повучем и препустим бољима да воде пандемију. Боље не знам и не умем. ‘Ратове’ нећу да водим ни против кога, осим против вируса. Непрекидно пратим све мислеће људе и како се сав гнев уместо на ситуацију и сам вирус окренуо према мени и стручном тиму време је да се склоним. Привремено искључење… Све најбоље”, написао је др Кон.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Кон на Фејсбуку: Време да се повучем

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *