Кон на Фејсбуку: Време да се повучем

Предраг Кон (Фото: Танјуг)

Епидемиолог др Предраг Кон објавио је да је време да се повуче и препусти другима да воде пандемију, а на тај потез су га, како је навео на Фејсбуку, навели напади на њега и Кризни штаб, посебно након продора коронавируса у Геронтолошки центар у Нишу.

„Непрекидно пратим све мислеће људе и како се сав гнев уместо на ситуацију и сам вирус окренуо према мени и стручном тиму, време је да се склоним“, написао је Предраг Кон на Фејсбуку.

Кон је на Фејсбуку написао да је по друштвеним мрежама видео да су главни кривац за продор вируса у Геронтолошки центар у Нишу он и стручни тим.

„Колико видим по Фејсбуку главни ‘кривац’ за продор вируса у Геронтолошки центар у Нишу сам ја и стручни тим. Време је да се због тога повучем и препустим бољима да воде пандемију. Боље не знам и не умем. ‘Ратове’ нећу да водим ни против кога, осим против вируса. Непрекидно пратим све мислеће људе и како се сав гнев уместо на ситуацију и сам вирус окренуо према мени и стручном тиму време је да се склоним. Привремено искључење… Све најбоље“, написао је др Кон.

2 Коментара

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.