ШИПТАРИ ПОЛУДЕЛИ: У Приштини покренута петиција против тестова које је Србија донирала!

1

(Фото: AP Photo / Visar Kryeziu)

На Косову је покренута петиција за окупљање свих противника помоц́и из Србије, којом се позива косовска влада да одмах откаже пошиљку донације 1000 тестова на коронавирус, преноси Газета Експрес.

– Ми не верујемо Србији и не желимо милостињу оних који су нас спаљивали и убијали. Србија мора да одговара за масакре, нестале, силоване, политичке затворенике и колапс економије на Косову – наводи се у саопштењу.

Прихватањем ове помоц́и, како се даље наводи “хуманизмом маскирамо злочиначко лице Вучиц́а и других бивших Милошевиц́евих подређених”.

– Уједињени у овој петицији, тражимо од владе да одмах откаже ову испоруку – саопштено је.

У саопштењу се наводи да су последња пошиљка из Србије били “отровани гласови”, када је више од 20 радника Централне изборне комисије упућено на Универзитетско-клинички центар Косова.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Петицију су потписали новинар Фитим Чеку и политички активисти Гранит Геци, Дритон Бардеци и Ендрит Забрђа.

Косово онлајн

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ШИПТАРИ ПОЛУДЕЛИ: У Приштини покренута петиција против тестова које је Србија донирала!

  1. Само ви шифтарчићи потписујте и не примајте никакву помоћ јер још мало па онда ми лично дођазимо на СВОЈУ ЗЕМЉУ да видимо те шифтарчиће који имају муда кд су у гомили а кад су сами мањи од маховог зрна. Питање ке зашто мешате политику у обичном животу а не знате ни шта је политика а ни шта је обичан живот и то неки који ссам себе назина ” новинарчићем” вређајући тако професију новинара.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *