Асоцијација руских лекара: Борба са вирусом или са правима народа?

0

РЕЗОЛУЦИЈА ОКРУГЛОГ СТОЛА АСОЦИЈАЦИЈЕ РУСКИХ ЛЕКАРА

БОРБА СА ВИРУСОМ ИЛИ СА ПРАВИМА НАРОДА: УВОДИ СЕ 5Г ИЗА ЗАВЕСЕ ПАНДЕМИЈЕ?
…Такође верујемо да постоји обмана на највишим нивоима моћи у целом свету. Отворени извори извештавају да се смрт старијих људи од старости и других болести повезаних са старењем, представља као смртни исход од коронавируса. Не крије се да пре свега умиру старији. Тако је у Италији, где је смртност велика, велика већина смртних случајева међу најстаријом популацијом, просечна старост мртвих је 79,4 године. Ни лекари немају јасне и поуздане информације о томе да ли постоји тест за откривање коронавируса. Имунолози потврђују да је немогуће направити тест за нови вирус тако брзо и то на глобалном нивоу. Који тест у ствари обавља болесник, не зна се поуздано. Онда, на основу чега се дијагноза поставља људима у карантину? То је легитимно питање организаторима панике… Такође, претпостављамо да се под изговором карантина и иза димне завесе панике уводи дигитализација целог друштва користећи 5Г мрежу…

Отворено писмо Асоцијације Лекара Русије:

Председнику РФ Путину В.В:

Влади Руске Федерације

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Премијеру Мишустину М.В.

Федералној служби за надзор у области заштите права потрошача и људског благостања

Министарству образовања РФ

Министарству здравља РФ

Ми, староседеоци Русије, колектив лекара са вишим медицинским образовањем и грађански активисти, учесници округлог стола „Коронавирус: борба против вируса или људских права?“, одржаног 22. марта 2020, захтевамо да престанете са ширењем панике међу становништвом наше земље. Тренутно се на свим централним телевизијским каналима и у свим информативним изворима интернет мрежа 70% вести састоји од застрашујућих информација о коронавирусу, док ни Министарство здравља, ни Влада, ни медији још нису дали тачно објашњење болести.



Коронавирус COVID-2019 – није нарочито опасна инфекција, већ је класична акутна респираторна вирусна инфекција (АРВИ), тежег облика. Према статистичким подацима, епидемије АРВИ и грипа се јављају сваке две до три године, а пандемије сваких двадесет до тридесет година. Од упале плућа, као компликације АРВИ, умиру само људи ослабљеног имунитета. Према свим класичним дефиницијама науке о епидемиологији и заразним болестима, у свету тренутно нема пандемија ни епидемија. Епидемија је ширење заразне болести на 5% становништва, а пандемија је епидемија заразне болести коју карактерише ширење на суседне државе и друге државе света. Медицински стручњаци кажу да тренутно нема ни епидемије у свету, а камоли пандемије! Али њихови гласови намерно су угушени од стране бучних медија, који шире панику.

Прочитајте још:  Русија припрема контраудар: Сви ће осетити када одговоримо на нападе на Кремљ

Према статистичким подацима, у Русији годишње у просеку око 30.000 људи умре од упале плућа, учесталост упале плућа у свету годишње је око 445 милиона, а смртност од туберкулозе износи и до 1 милион и 300 хиљада годишње! Међутим, медији не кажу да у свету постоји пандемија упале плућа или туберкулозе.

Такође верујемо да постоји обмана на највишим нивоима моћи у целом свету. Отворени извори извештавају да се смрт старијих људи од старости и других болести повезаних са старењем, представља као смртни исход од коронавируса. Не крије се да пре свега умиру старији. Тако је у Италији, где је смртност велика, велика већина смртних случајева међу најстаријом популацијом, просечна старост мртвих је 79,4 године.

Ни лекари немају јасне и поуздане информације о томе да ли постоји тест за откривање коронавируса. Имунолози потврђују да је немогуће направити тест за нови вирус тако брзо и то на глобалном нивоу. Који тест у ствари обавља болесник, не зна се поуздано. Онда, на основу чега се дијагноза поставља људима у карантину? То је легитимно питање организаторима панике.

С тим у вези, верујемо да је у току, планирана на међународном нивоу – кампања ширења панике с припремом тла за увођење електронског концентрационог логора, што изгледа као својеврсна „вежба“ за подвргавање становништва војној сили под изговором животне опасности. И СЗО, проглашавајући пандемију, очигледно је једноставно извршила наредбу светске елите, која жели да потчини себи становништво целе планете, као што и захтева теорија о „златној милијарди“ да би се увео Нови светски поредак!

По нашем мишљењу, народ је уронут у ужас смрти како би пристао на самоизолацију. Познато је да усамљеност трауматизира психу много више од осталих стресова. Усамљена, ментално неуравнотежена особа губи последњи имунитет и здрав разум. Таквим друштвом, насилно раздробљеним и у стању ужаса, врло је лако управљати. А смртност управо од таквих стресних мера може да се повећа и неколико пута.

Прочитајте још:  Пооштрава ли Москва курс према онима који преко руских ТВ торпедују Русију и Путина?

Такође, претпостављамо да се под изговором карантина и иза завесе панике уводи дигитализација целог друштва. Све указује да је учење на даљину, телемедицина, јединствена база података која садржи податке о сваком грађанину, које ће бити повезане са камерама за препознавање лица – електронски концентрациони логор, о којем је обавештајац Џон Колеман објавио свету на основу архива западних обавештајних служби које је проучавао, а које садрже планове светске владе. Али пошто друштво протествује против таквих мера тоталне контроле, оне се уводе насилно под изговором епидемије.



Постоји и мишљење да је свеопшти карантин изговор за увођење 5Г технологије. Током карантина људи су приморани да раде, уче, наручују производе путем интернета, оптерећење на њему је повећано неколико пута. Али јавност већ дуго протествује против увођења 5Г, јер верује да је ова технологија штетна за здравље грађана, јер захтева повећање броја базних станица мобилне комуникације. Независни научници упозоравају да електромагнетна поља базних станица 5Г врше тотално озрачење целог људског тела, што ће довести до пораста болести, посебно онколошких.

Познато је да је упоредо са 5Г технологијом развијена и технологија „паметне прашине“ – микроскопских чипова. Ои могу да се мешају у води, у храни, могу се прскати из авиона у облику кемтрејлса. Дакле, могуће је неприметно увести чиповање и потпуну контролу целокупне популације. А управо за повезивање нано чипова са контролним центрима потребна нам је брза 5Г интернетска веза. За било какве дневне потребе, није потребна брзина коју пружа 5Г! Увођење дигитализације у све области живота, заједно са 5Г технологијом, довршиће стварање електронског концентрационог логора.

Ми захтевамо:

1. Одмах престаните да дезинформишете и трауматизујете психу становништва и забраните свим савезним медијима да емитују информације о коронавирусу више од 20% времена емитовања.

2. Обезбедите специфичне тестове за COVID-2019 под јавном контролом. Постоје докази да живи вирус COVID-2019 још увек није изолован, тест за њега није створен, а геном није изолован – односно, јавност је заведена. Треба учинити све како би независни научници били уверени да се речи медија не разликују од стварности, већ смо искусили превише лажних информација од медија.

Прочитајте још:  Је л' Такер Карлсон дошао из бајке Царево ново одело?

3. Обезбедити свим државним медицинским установама у свим регионима земље специфичне тестове за вирус COVID-2019, а не за вирус covir-SARS или за обичне коронавирусе (као што је то сада учињено).

4. Свакодневно објављивати стварне податке о броју пацијената чије су дијагнозе потврђене тестовима за COVID-2019, а не тестовима на обични коронавирус, или сумњом на њега или позивањем на клиничку слику. Омогућити јавној комисији могућност контроле стварне статистике оболелих и умрлих управо од вируса COVID-2019.

5. Укинути непотребне и бесмислене карантинске мере у образовним установама и учење на даљину, као претеране и непромишљене, које крше основна права нас и наше деце. Статистички подаци о болести не дају за право да се проглашава ни епидемија, ни пандемија!

6. Створите комисију за хитне случајеве, која ће укључивати стручњаке независне од Роспотребнадзора, као што су академик И. Гундаров, А. Чучалин, И. Воробјов и други имунолози, виролози, епидемиолози, специјалисти за инфективне болести који ће развити компетентне превентивне мере за овај вирус, као и све наредне могуће заразне епидемије грипа и АРВИ, као и разрадити санитарно-епидемиолошке мере, схеме санитарно-образовног рада међу становништвом и тактику лечења коронавируса COVID-2019 и њему сличних вируса.

7. Треба наметнути специјални порез за борбу са коронавирусом на све олигархе и милијардере наше земље, да би смањили социјалну неправду у нашој социјалној држави. Људи, које држава шаље у карантин се лишавају средстава за живот и могу елементарно да гладују. И олигарси, који живе на рачун тих људи, у чији бизни се слива народни новац из буџета, просто су дужни да тај новац врате друштву у овако тешком периоду за све! Прерасподела средстава у корист сиромашних – то је пракса свих развијених друштава на свету, али из неког разлога – само не Русије!



Pravoslavnaporodica.org

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *