КОЈО ОБЈАВОМ О ДОКТОРУ КОНУ ЗАПАЛИО ИНТЕРНЕТ: Називате Новака мајстором? Је ли вам отпушавао сифон или сте и улични речник преузели од шефа?

1

Јеврејин др Предраг Кон (Фото: Јутјуб)

Прослављени српски глумац Никола Којо изнео је на Твитеру своје мишљење о реакцији епидемиолога Предрага Кона на став Новака Ђоковића да се неће вакцинисати.

Констатација најбољег тенисера света Новака Ђоковића да се неће вакцинисати против коронавируса кад се вакцина буде појавила, поприлично је изнервирала епидемиолога Предрага Кона који му се обратио путем Фејсбука, назвавши га “мајстором”…



– Као један од највернијих Ђоковићевих навијача, волео бих да сам имао прилике да му приближим значај и огроман допринос имунизација за здравље становништва. Сада је касно, створио је погрешна уверења и ту више нема помоћи. Мајсторе, желим ти све најбоље. Покушај убудуће да избегаваш директне одговоре на питање у вези са вакцинацијом, јер имаш огроман утицај – објавио је Кон.

На ову објаву Кона реаговао је и Никола Којо.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Правда / Директно



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “КОЈО ОБЈАВОМ О ДОКТОРУ КОНУ ЗАПАЛИО ИНТЕРНЕТ: Називате Новака мајстором? Је ли вам отпушавао сифон или сте и улични речник преузели од шефа?

  1. ХАХАХАХАХАХАХАХ…!!!
    ПРАВО У ЦЕНТАР….БРАВО.
    ПОДРЕПАШ ЖВАЛАВКОВ ПОЧЕО.ДА ГА ПУШКАРА УЧИ”ЗАСЛУЖНЕ ПЕНЗИJE ЗА ПОДРШКЕ ИЗДАJЕ”.
    ФОСИЛУ JЕВРЕJСКИ….БЕЖИ ИМАШ JОШ
    МАЛО ВРЕМЕНА.
    Многе че болесник да повуче за собом у”ЖИВО БЛАТО БЕЗ ПОВРАТКА,”….!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *