Кон признао да ублажавају мере како би сатанисти Вучићу омогућили лажне изборе за Видовдан

4

(Фото Бета)

Епидемиолог Предраг Кон рекао је да разлога за оптимизам има због опадања броја људи на респиратору и опадања процента позитивних случајева међу тестираним.
– Опадање броја оних на респиратору, тешких случајева. Проценат позитивних налаза броја испитиваних који пада из дана у дан, посебно у Нишу и околини, као и Јагодина, Ћуприја, Алексинац и Прокупље, свуда где смо имали повишени проценат у односу на остала подручја. У Београду је на осам одсто, укупно у целој Србији 7,5 одсто. Так ода вирус очигледно више нема такав потенцијал. Почиње да губи саму снагу преношења. Истовремено изазива све блажа обољења – рекао је за Кон објашњавајући попуштање мера током ванредног стања које су уведене у пандемији коронавируса.

Он сматра да је одлука о попуштању мера донета у правом трентку.

– Имамо питање да ли је исхитрено попуштање. Ми и даље имамо драстичне мере, далеко од тога да смо нешто посебно попустили, али их треба попустити, треба да се вратимо у нормалнији живот, који неће бити потпуно исти. Оно ће се завршити укидањем ванредног стања, а одржавањем мера социјалног дистанцирања. Из недеље у недељу ћемо морати отварати у складу са резултатима тестирања које пратимо – истакао је Кон.




Став лекара при ублажавању мера свакако да је и ствар политике, рекао је Кон.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Ово свакако да има везе и са политиком и економијом и схватањем да живот мора да се настави. Ако заустављамо живот, почећемо да умиремо од сасвим других ствари. Време је да се вратимо животу да све што смо досад радили не би имало негативан утицај који је дуже трајао, али колективи, школски, предшколски, морају бити пд далеко стриктним надзором јер смо ми и даље у епидемији – истакао је Кон.

Прочитајте још:  Јерес над јересима и богохулство у Руској Православној Цркви Московске патријаршије (видео)

Проценио је да је потребно да полицијски час и даље буде у одређеној мери на снази у наредне две недеље.

– Логично је да још две недеље остане забрана. То не значи да сам ја у праву. О томе ће се још расправљати. Најважније је спречити контакте, а то је изгледа најједноставније кроз полицијски час – закључио је епидемиолог.



Б92, Вести онлине

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

4 утиска на “Кон признао да ублажавају мере како би сатанисти Вучићу омогућили лажне изборе за Видовдан

  1. KON…..na engleskom znaci:PREVARANT…!!!
    CON-ARTIST.!!! Umetnik za prevaru.!!!
    КОН МОСТРУМ.
    ЧИНИ МИ СЕ ДА JЕ СМРАД БИО У ТИМУ ЗА НАБАВКУ ВАКЦИНА ОД”УИЦ ГРИПА”коjи jе био измишльен.!!!

  2. ДААААААА….ЦИРКУС СА”ГИЦА ГРИПОМ”.
    ПОJАВИО СЕ У ИМЛАМСКОJ ЗЕМЛЬИ.!!!!
    Све jе могуче у свету-САТАНИСТИЧКИХ ГЛОБАЛИСТА.!!!

  3. Meni nije jasno stase jos uvek ceka vucici njegova cela familija ce pobeci iz zemlje cim bude se dalo ujavnosti da pandemike korona virusa vise nigde nema i pobeci ce iz zemlje kao bela lala pobeci ce zaameriku prvi put cim bude otisso navodno naneki sastanak u drugoj zemlji once otici u schajcarsku dapodigne novac koji poseduje i pobecice iz schvajzarske privatnim avionom za ameriku za novi zeland jer tamoga poznaje mali broj ljudi i ponece sasobom malte ne svu familiju tako damalte ne niko od njegove familije nece ostati u srbiji nemojte vise ni sekunde cekati jer u austriji se otvaraju skole saobracaj i sve prodavnice i naravno avionski saobracaj bice otvoren od 15 maja i unemackoj iu asustriji i u schvajcarskoj i vecinom u svim zemljama evrope takodje i u zemljama amerike zato nemojte vise cekati skinite ga dole i to golog u gacama u istom momentu pretresati njegovstan poneti decu iz kuce i onoga njegovog sina koji je navodno bolestan od korone anije tacno celu familiju treba skinuti malte ne gole i sve im pokupiti celo imanje i uzatvor zajedno sa ocem bratom ujakom i statijasve znam komesta on pada i cela familija u zatvor sanjim zajedno dok su jos uvek tu u srbiji braco moja srbi dokumente iz njegovog stana sve pokupiti svu papirologiju i njihove dokumente pasose i licne karte isve iz kuce i sva dokumenta od vucica o albancima staje njima dao i i sve sto god drzi u kuciskrivenu dokumentaciju pazite morate uraditi detaljnji pretres cele kuce podruma i svega ostalog sto poseduju ito celoj familiji bratu setri i bilo kodaje sanjime u familiji pa cak ako ima i nekoga kucnog prijatelja i svu dokumetaciju pregledati dobro i doneti na sudu protiv njega i tu ce biti i njegov kraj drugacije necete moci nista uciniti samo naovaj nacin braco srbi

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *