Лекар на Вучићеву изјаву: Ми теби дужни?! Школовали су ме родитељи, а не ти и држава

13

Александар Вучић (Фото: PRINTSCREEN TANJUG)

Поводом изјаве председника Александра Вучића како није ништа страшно што су многи здравствени радници заражени, огласио се специјалиста опште хирургије Златко Бокун, који је на свом Фејсбуку написао да су га школови родитељи, а да га је држава терала шест година да волонтира чекајући посао, те да никоме није дужан ништа.

– Нисте ни ти ни држава мене школовали, мене су школовали моји родитељи, а држава коју ти у свом болесном нарцизму волиш да персонификујеш ме терала да волонтирам шест година чекајући посао. Никоме, поготово не теби, а ни држави ништа ја нисам дужан. Вратио сам и ако је шта било хиљадама непроспаваних дежурних ноћи, десетинама хиљада излечених пацијената и остајањима по 40 сати у болници, донацијама које су на мој брк у ту болницу стизале, увођењем најсавременијих оперативних метода за које сам се самостално од свог новца едуковао у иностранству, исправљајући фејлове система који сте ти и теби слични имплементирали деценијама – написао је доктор.



Бокун је рекао како нас је Вучић све „гурнуо као топовско месо да у најлон кесама и „маде ин Цхина“ маскама будемо пиони у имагинарном рату“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Само ти још остало да као твој „отац“ будеш „војвода“, жртве ти ионако никад нису биле битне, јер твоја сорта емпатију и одговорност не познаје. Не мозеш више ни да издрзиш да не кажеш шта мислиш о нама, свака реч те одаје. Медицинари моји, ако вам случајно до сад није било јасно, мислим да су у доба маски сада све маске пале – закључио је он.

Прочитајте још:  Србија укида царину на увоз прасади

Подсетимо, Вучић је за заражене здравствене раднике рекао: “Ништа то није. Знате, као кад имате рат, највећи број војника ће да погине. Те људе школујете, цео живот у њих улажете све време, трудимо се да до рата не дође, али кад дође до рата… па чекајте, цео живот вас плаћамо да будете војници.”



Директно.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

  1. Која дрскост иједног и другог. Прво вучућева глума да се додвори бирачима а овај такозвани лекар нек иде код родитеља да ради пошто су га они и школовали. Па јадниче у мозак колико си плаћао школарину, коли теје коштао сваки испит. Знаш ли колика је та цена. Зато нам и јесте овако у СРБИЈИ јер нисунаучили основно поштовање свакога да би њега поштовали..Такво неваспитање долази из породице.

    1. Da,šta je imao od države,ništa i šta vam tu nije jasno…Sve smo to mi roditelji preko svoje grbače iškolovali a vi i slični ne lupajte gluposti i još nešto ,serem se više na taj patriotizam,nema ljubavi,pare na sunce.

    2. Pa prijatelju ako kojim slucajem pocne u Srbiji rat koga ce predsednik da posalje u rat tebe i tvoje dete ili ce ici on sa svojim sinovima?zato razmisli jos jednom i jos jednom procitaj sta je covek napisao i sta je poenta njegove price a i molim te ako mozes da mi pojasnis koliko i kako se placa ta vojska koja ratuje za Srbiju jel onako kao oni mucenici u parku ispred skupstine

  2. Коментар овог “доктора” одаје препотентну, размажену, нарцисоидну плачи.и.ку. која је истриповала да је нека фаца, што не иде уз звање доктора али данас изгледа доктор може да буде свако.
    Очито је да се трудио и “жртвовао” због тога што му је најважније било у животу да му се диве и да га поштују а не да би помагао људима.
    Међу лекарима и адвокатима је највише таквих профила, што може да се закључи и по цени њихових “услуга”. Уцењивачи сумњивог морала.
    Стално наилазимо на вапаје родитеља који моле за новчану помоћ прескупих лечења или операцију деце. Нико не поставља питање како то да једна операција кошта стотине хиљада евра јер је, нажалост, постало нормално да лекари/хирурзи деру кожу с леђа и уцењују оне којима је живот у питању.
    Такав је и овај “моралиста”.
    Прво се жали на стажирање (што је нормалан пут до специјалисте) а после се хвали специјализацијом од “свог новца”. А да није можда од новца уцењених и болесних?
    То није посао за трговце и нарцисе него за хумане интелектуалце и патриоте, како не би пљували по држави која му је за мале паре све то омогућила.

    1. Ваш коментар одаје глупсона. Доктор се није жалио на специјализацију него волонтирање у трајању од 6 година. Доктор не може да буде свако већ само онај ко заврши медицински факултет и после тога он не помаже људима већ их лечи у зависности од специјализације.

  3. Sto da ne bude prepotentan.I treba .Za strucnost i znanje koje poseduje treba da im se klanjamo ,svim medicinarima.ili mozda Zeljku Mitrovicu?Sta kazete vi koji niste prepotentni.Mrs!

  4. Delimično si u pravu, nije sve tako crno na belo. Donekle je u pravu za ophodjenje prema doktorima i smatranje da su oni manje-više rečeno kolateralna šteta. A s’obzirom na njihovo obrazovanje u Srbiji imaju male plate i nisu cenjeni, zato i fali osoblja jer svi idu preko zbog boljih uslova.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *