Православне светиње убијају сваки вирус – нова чуда и докази

2

(Фото: Eillen_1981/Depositphotos/Ilustracija)

На Крстопоклону недељу, Великог поста 2020. година у Покровски храм у Кијеву дошла сарадница лабораторије. Она je дуго надгледала како се људи поклањају иконама. Са њом је био тест за тестирање на микробе. Она га је принијела целујућој икони Светитеља Николаја, т.ј. “узела отиске” , да би нашла шта и доказала, да се у храмовима разноси инфекција.

Када су провели анализу, они су се запрепастили од оног што су видјели-узорак се показао најчишћим, без једног, јединог микроба. Ta млада дама је сама потом долазила и говорила о том случају.

Аналогичан случај је био и у Петрограду. Већ у време карантина, маса људи поклањала се честици моштију Светог Јована Крститеља, и неко је узео узорак са необрисаног мошчевика и послао на експертизу. Доктори се изненадили и питали, ко је узео узорак? Т.ј. он је био кристално чист.

Да ли стварно још у кога има сумња да се са светиња може заразити? Да, Господ може попустити болест свакоме. Но она неће доћи кроз светињу.

Зашто је народ тако невјерујући?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



За “Борбу за веру” превео са руског и приредио: Р.Ј.

Извор: СПЖ Киев

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Православне светиње убијају сваки вирус – нова чуда и докази

  1. Tosu sve velike gluposti koje covek slusa svaki dan zar popovima nije jasno da svemoguci bog ne voli zrkvu i popove jer su oni krivi za smrt njegovog sina isusa hrista jer oni su u jeruzalemu popovi i farizeji trazili od rimljanskog zapovednika dase isus hrist ubije i to vise puta i madaje zapovednik odbio i rekao ok nekase kazni samo sa bicevanjem i to 20 udaraca medutim oni su trazili od vojske specijalni bic ito od koze i od kokosijih kostiju kojem kada udarite coveka cupa meso iz njegaci tukli suga sve dokasno unoc dok vise nije iznemogao i drugi dan suga razapeli na stubu u obliku slova T.e .A nije bio krst kako pricaju nasi popovi toje tek talaz izasla nakon 600 godina jer koje barem malo pametan zna da u jeruzalemu nikad nije postojao krst eto toje cela istina i jos nesto moram vam reci cuvajtese jer armagedon je vec ns pragu i doci ce u noci kao svaki lopov u gluvo doba kada svi spavaju onda ce svemoguci bog sici dole nazemlju i srusice sve lazne religije i ostace samo jedna vera u svemoguceg Boga nasega stvoritelja Amin

    1. Svetozare, sektaske te knjige izvode iz pameti. Za smrt Gospoda Hrista krivi su jevrejski svestenici i rimska uprava, a ne novozavetna Crkva i njeni svestenici. A i ti ga opet i opet raspinjes huleci bezocno na Hrista, na Njegov Krst i na Njegovu Svetu Crkvu, koju, prema Njegovom obecanju, ni vrata paklena nece nadvladati. Armagedon se desava, Svetozare, svaki dan u dusi svakoga coveka. Uvek kada se u tebi bori dobro i zlo – to je vec jedan Armagedon. Ne dozvoli da u tvojoj dusi i tvome zivotu trijumfuje zlo i bogoodstupnistvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *