Батинаш из МУП награђен што је претукао човека!

1

(Фото: Depositphotos/ Chalabala)

Томислав Антонијевић, који је заједно са Гораном Папићем претукао др Дејана Пејовића, не само да није остао без посла и да није процесуиран за учешће у том кривичном делу, него је вртоглаво напредовао. Прошле недеље је постављен на место заменика начелника одељења за наркотике у СБПОK-у!

Он у СБПОK-у ради последњих неколико година, где се повезао са Папићем, који га је са места извршиоца поставио за шефа једног од четири одсека за дроге у СБПОK-у. Био је до прошле недеље на то позицјји, да би сад напредовао до функције заменика начелника одељења за дрогу у СБПОK-у. Начелник тог одељења је Предраг Лајић, који је на то место доведен из Сремске Митровице.




Горан Папић је у МУП дошао пре неколико година. Пре пријема у полицију радио је као конобар код оца у ресторану са завршеном угоститељском школом. У међувремену је стекао диплому неког приватног факултета.

Пребијању Пејовића претходила је расправа овог доктора наука са Папићевим оцем кога је супруга пребијеног видела како кључем намерно гребе њихов ауто. Пошто то није било први пут, Пејовић је на позив супруге изашао и упитао Папића сениора засто то ради? На “претњу” Пејовића да ће звати полицију, Папић је рекао да ће он звати сина. После десетак минута у службеној скоди стигли су Горан Папић и Томислав Антонијевић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!




Папић је одмах почео да туче Пејовића, ставио му лисице и убацио га у службени аутомобил где га је везаног тукао. Тек по доласку патроле из МУП Вождовац ово малтретирање је прекинуто.

Прочитајте још:  Архиепископ охридски Стефан: Томос за аутокефалност издаје само Васељенска патријаршија, од СПЦ је добијена само својеврсна препорука

По речима министра Стефановића против Папића и Антонијевића је вођен дисциплински поступак, али су обојица ослобођени одговорности и, као што видимо, и напредовали су у служби!

Имајући у виду ко води српску полицију и ко је све у ових осам година запослен у њој, не чуди да смо сведоци свакодневних шамарања и пребијања грађана која се по правилу заврше подношењем пријава против пребијених.



Direktno

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Батинаш из МУП награђен што је претукао човека!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *