ХОРОР у Сремској Митровици: Хранитељ силовао девојчицу (12), полицији га пријавила супруга

0

(Фото: Depositphotos)

Полицијској управи Сремске Митровице јуче је пријављен случај сексуалног злостављања девојчице старе 12 година која је била у привременом, хранитељском дому. Случај је пријавила Ј. Б. код које девојчица била смештена, а за злостављање је осумњичен њен супруг Ј. Д. (59).

Девојчица Ј. Т. живела је са овом породицом од првог јанура ове године до почетка овог месеца. Њен хранитељ се сумњичи да је дете уз претње приморавао на сексуалне односе.



Сходно процедури, са девојчицом је обављен разговор у присуству радника Центра за социјални рад и том прилико је она изјавила да је имала између 7 и 10 пута сексуални однос са хранитељем Ј. Д.

Оперативним радом полицијских службеника пронађен је осумњичени Ј. Д., који је доведен у службене просторије ПУ Сремска Митровица. Осумњиченом је одређено полицијско задржавање од 48 сати, а њему се на терет ставља кривично дело обљуба злоупотребом положаја.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



(Блиц.рс)

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *