ИТАЛИЈАНСКИ ПОСЛАНИК: Лажете, није 25.000 умрло од короне, ово је тероризам!

0

(Фото: Claudio Furlan/LaPrese via AP)

Италија је, према званичним подацима, једна од најпогођенијих земаља коронавирусом у свету, будући да је од ове пошасти, како су то објавили званичници преминуло 26.384 особе. Међутим, Виторио Сгарби, члан Заступничког дома парламента Италије, сматра да су ти подаци лажни, што је јасно поручио и приликом обраћања у Скупштини.

Истакао је Сгарби да се ти подаци лажирају, и то све како би се „преминули користили за реторику и тероризам“.

– Морамо да будемо уједињени против диктатура и уједињени у истини. Не правимо од овог парламента сабор лажи. Не 26. фебруара, него 9. марта наука, овде изазивана наука, говорила је да је овај вирус нешто јачи од грипа. Та наука је она наука према којој се равнала ова Влада. Речено је, било је речено и то је документовано, речено је, не лажите! Онда реците истину, не правите од овог парлемента сабор лажи. Барем овде нек се примени принцип Ђанбатисте Вика – „Тачно је да..“ . И онда, чули сте и дали сте бројеве, желим и ја да их дам. Не говорите и овде да је 25.000 Италијана умрло од коронавируса, јер то није истина! Не искоришћавајте мртве за реторку и тероризам – рекао је Сгарби.




Члан италијанског парламента је истакао да је највећи број преминулих, за које се наводило да су страдали од коронавируса, заправо умрли од других болести.
Професор Басети је рекао да је 25.000 умрло од инфаркта, рака и других болести. Не искоришћавајмо их да срамотимо Италију. Не искоришћавајмо их да грађанима дамо лажне вести. Дајте бројеве, проверите их

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  У СРБИЈИ 19 ЗАРАЖЕНИХ! ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ: Данас ступају на снагу нове мере због корона вируса, ево шта се мења

– Подаци италијанског завода за јавно здравље кажу да је 96,3 одсто људи умрло од других болести.Подаци и бројеви то говоре, истина је! Истина је, иди, па прочитај, иди прочитај, све сам их прочитао. Па онда барем овде рецимо истину. Меримо се са Немачком, уједињени смо у ослобођењу од лицемерја и лажи. Против смо фалсификовања, против смо лажних бројева који се дају да би се терорисали Италијани. Професор Басети је рекао да је 25.000 умрло од инфаркта, рака и других болести. Не искоришћавајмо их да срамотимо Италију. Не искоришћавајмо их да грађанима дамо лажне вести. Дајте бројеве, проверите их – рекао је итаљански посланик.

https://youtu.be/Smf2TtjVVTg

Виторио Сгарби је истакао да бројеве о броју преминулих од коронавируса дају сви, али да Италијани дају лажне податке.

– Трицино, изазивам те да се закунеш у част, да гледаш бројеве и да не говориш ствари које нису истините. Једноставно сам рекао да бројеве дају сви, али да не дају лажне бројеве. У Италији није умрло 25.000 људи од коронавируса. Није истина! То је један начин да се тероришу Италијани и наметне диктатура пристанка. То је пресмешно! – закључио је он.



Директно

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *