ПОРУКА СРБИЈЕ ЈЕ ЈАСНА: “Вучићу, нико те не воли”

2

Александар Вучић (Фото: FoNet/Instagram)

И синоћ су радили дланови, пиштаљке, ударање о шерпе и узвици… Порука Србије је јасна, а твитераши кажу да је она – Вучићу, нико те не воли.

Протест грађана Србије против репресије и режима Александра Вучића наставио се можда и бучније него синоћ, а свакако бучније него што се очекивало. Тако су и на друштвеним мрежама коментарисали вечерашње протесте са прозора и тераса.

– Изгледа да се на Карабурми игра нека важна утакмица?! Пуно, изузетно гласних навијача… – написао је један корисник Твитера, а други додао да је “прекипело”.

– Нови Београд, близу родног краја вољеног председника, у протесту против лажи и свега што овај режим представља. Идемо даље!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

https://twitter.com/KorolijaA/status/1254836707213676544?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1254836707213676544%7Ctwgr%5E&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.pravda.rs%2F2020%2F4%2F28%2Fporuka-srbije-je-jasna-vucicu-niko-te-ne-voli%2F

– Зрењанин, насеље “Багљаш”. Ипсос овде није радио истраживања – поручили су из Покрета уједињених фантома.

– Наше озвучење поздравиле комшије – написала је Биљана Лукић, а на њен твит су кренули одговори са снимцима из многих градова Србије у којима су незадовољни грађани “надјачавали озвучење”.

– Вечерашња бука у Србији није пуко лупање у шерпе. То је истраживање јавног мњења, које није намештено – написала је новинарка Тања Војтеховски.

– Највећи редитељ је све поставио.Једна од његових земаљских испостава, Ингмар Бергман, радио је Стриндбергову Госпођицу Јулију, натенане са три глумца у просторији од 9квм .Молили су га да изађу на сцену. Када их је на исту пустио шест месеци касније, експлодирали су. Поздрав са НБГ – поручио је глумац и председник Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић

Прочитајте још:  Влада намерава да земљиште на којем се налази бивша зграда Генералштаба, бомбардована 1999, уступи америчкој компанији на 99 година 

Закључак је опет написао афористичар Александар Баљак.

– Вучићу, нико те не воли.



Директно

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “ПОРУКА СРБИЈЕ ЈЕ ЈАСНА: “Вучићу, нико те не воли”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *