Вучићев режим лаже да имају корона вирус тестове и да су организовани, у здравству је хаос!

1

Пацијенткиња Ивана Вуковић поделила је са пратиоцима на Фејсбуку искуства из ковид амбуланте. Том приликом истакла је да људи на тестирање чекају по неколико сати, да би им потом рекли да тестова нема, а што се неорганизованости тиче, то је тек посебна прича.

– Видим да се поједине ствари пласирају медијима потпуно другачије него што стање заправо јесте. Морам прво да непоменем да сам поштовала све мере које су прописане. У продавницу сам ишла само када је то било баш потребно, деца нису изашла четири недеље из куће, нико није долазио, нити сам негде ишла. Да не помињем да сам носила маску и рукавице. Пре три ноћи сам почела да развијам прве симптоме, бол у грлу, температура, главобоља, лупање срца, већ сам се уплашила да је нека алергија. С обзиром на ситуацију, да бих била одговоран грађанин, отишла сам у Дом здравља где је било још 20 нервозних људи због гужве и чекања. када сам дошла на ред, испричала сам симптоме и послали су ме у ковид амбуланту.

Тамо је, каже она, тек био хаос.

https://www.facebook.com/watch/?v=1353383358203959

– Више од 20 људи испред амбуланте, било је и онколошких болесника, људи који су дошли да се тестирају. После сат времена дошла сам на ред, а када су ме прегледали, послали су ме у лабораторију где су ми рекли да сачекамо налазе. Људи су већ нервозни, почињу да улазе преко реда. Игром случаја изашао је мој пријатељ који каже да је позитиван. Сестра му каже да стане ту и да сачека. Сви смо се запитали да ли је могуће да позитивног човека на ковид стављају међу нас који нисмо дошли само због тестирања, има и оних са онкологије. После два сата поново ме прима докторка, погледа ме и каже ми да имам симптоме, али да нема тестова. Дала ми је хемомицин, да одем кући и да се вратим ако ми за три дана буде лоше. Другим људима које су позвали на тестирање, такође су рекли да немају тестове. Да ствар буде још гора, око 21,30 звала сам пријатеља да питам шта ради, он је и даље седео испред дома здравља, чекајући да хитна помоћ дође по њега, а да не спомињем да је онколошки болесник – додала је Ивана.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Више од 40 украјинских војника прешло на страну ДНР, у Доњецку артиљеријска паљба

Она је истакла да је стварност супротна од оног што се свакодневно прича на телевизији и пише у прорежимским медијима.

– Слушамо све време о одговорности, организованости, како све имамо, кроз неколико сати схватила сам да је све то лаж. Јако смо неорганизовани, сви се мешају, нема никаквог реда, распореда. Једноставно не знам шта бих рекла. Чувајте се – закључила је.



Директно.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Вучићев режим лаже да имају корона вирус тестове и да су организовани, у здравству је хаос!

  1. A GDE JE STRUKA…???
    -SPERMUSA…BA.!
    -JEVREJSKI SMRAD.!
    -dr.SMRTISA.!
    -Isprdak komunjarski…nestor.!
    I NARAVNO MOZAK SVIH MOZGOVA:
    NOTARNI BOLESNI LAZOV…VUCKO.!
    MASKOTA ZIMSKE OLIMPIJADE U SARAJEVU.!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *