Укидање ванредног стања следеће недеље

1

Александар Вучић (Фото: PRINTSCREEN TANJUG)

Председник Александар Вучић најавио је вечерас могућност да следеће седмице буде укинуто ванредно стање у земљи, а то значи и укидање полицијског часа.

Вучић је истакао да држави није до ванредног стања, јер су у том периоду сви само више радили и борили се и да зато сви желе да “одемо” из ванредног стања, за шта је потребно да имамо седам дана сличних овим последњим, са зараженошћу испод пет одсто.

 

https://www.instagram.com/p/B_kxXbHpLXX/?utm_source=ig_embed

“Не бих искључио могућност да ванредно стање буде укинуто крајем следеће седмице, а то значи и укидање полицијског часа”, рекао је Вучић за РТС.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Додао је да ће морати да буде и бржег отварања граница, чега се, каже, истовремено и плашимо, али је указао да ће се радити брзи тестови, на граници, како би људи што пре добијали резултате.



Спутњик

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Укидање ванредног стања следеће недеље

  1. Vucic je djubre od presednika domaci izdajnik imislim daje jako pokvaren pokvareniji od svih nazalost koji presednik jedne zemlje gleda daje upropasti nojedan jedini jer toje njegova zemlja koji presednik gleda da utu zemlju uvuce sto vise migranata nema veze odakle dolaze ni jedan jedini i koji presednkk se prca sa nemackom kancelarkom samo gospodin vucic i taci i naravno haradinaj koji jos uvek nije kanjen ali uskoro ce svi koji trebaju biti kaznjeni bice kaznjeni samo jos malko

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *