Градоначелник Месине запретио: Тешко оном ко прекрши сексуалну апстиненцију

Oбраћање градоначелника Катена де Луке

Катено де Лука, градоначелник италијанског града Месине, тамошњој јавности познат по оштрим и провокативним ставовима, поново је узбуркао јавност. Овог пута изјавама о примени мера дистанцирања у време епидемије коронавируса.

„Ако вас ухватим у групама од двоје или троје и видим вас у романтичном загрљају: добро. Од сада је ‘романтично пецање’ забрањено. Грљење и љубљење је забрањено. Moрамо се држати тоталне апстиненције. Тешко ономе ко прекрши сексуалну апстиненцију. Јесмо ли се разумели? Супер“, рекао је Де Лука у последње обраћању путем дрштвених мрежа.
Италијански медији наводе да је његов наступ био имитација обраћања премијера Ђузепа Контеа.

„Сами идете у пецање (популаран израз за удварање). Па и код куће, будите опрезни. Морате да будете бар метар раздвојени чак и у кревету. Пошто мој двојник (Ђузепе Конте) није имао храбрости да вам каже, ево ја ћу. Апстиненција до 31. октобра“, рекао је Де Лука.

Даље изазивајући Контеа, Де Лука је рекао да су владине мере само „дечје жеље“ додајући да ће се мештани Месине и даље придржавати строгих мера иако се Италија полако отвара, пишу италијански медији.РТС

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.