Израелска списатељица пре 23 године написала књигу о пандемији која ће наступити 2020 године!

Под насловом „Постоје ли јеврејска пророчанства о корони?“ Israel Today (сличан чланак такође објавио и  Haaretz) пише о неким непознатим јеврејским „пророцима“ који су предвиђали избијање глобалне пандемије.
Хамутал Шабтај, психијатар и ћерка познатог израелског писца Јакова Шабтаја, написала је научнофантастични роман о вирусу још 1986-87 година, који би могао да убије хиљаде људи широм света. Године 1994. њен сценарио објављен је у књизи од 600 страница.
Шабтај „2020. годину“ (то је име књиге) дефинише као време када ће свет погодити ова пошаст. У то време ово је изгледало као нека далека будућност. Ауторка у роману покушава убедити своје читаоце да ће вирус напасти свет, али до 2020. године је предалеко време.
У књизи се каже да ће свет бити подељен на две групације, здраве и болесне особе или ризичне групе. Ту ће бити листа ризичних група, тј. особа које су или већ оболеле, или тек заражене па ће стога на даље морати остати изоловане.
Шабтај у својој књизи даље описује да ће светом завладати тоталитарни систем, односно, глобална здравствена диктатура. Људи ће бити изложени свакодневном тестирању (биће прегледани) у школама, вртићима, супермаркетима, предузећима, свуда. Улаз у све јавне просторије биће кроз биометријска врата. Ако се приликом тестирања особе на екрану појави плава боја, биће одмах пребачени у затворене центре за изолацију.
У књизи се такође наводи да нико никоме неће пружати руку и да сваки контакт може бити фаталан и проузроковати смрт. Ту ће бити и глобални здравствени споразум које ће захтевати да се сви придржавају његових закона.
Постоји још један аутор, Шломит Мирон, који је пре 5 година написао књигу „Мораторијум“, у којем описује вирус од слепих мишева и који ће доћи из Азије и уништити човечанство.
На интернету се такође појављују извештаји о француско-жидовском „пророку“, астрологу и песнику Нострадамусу, који је „у 16. веку предвидео“ да ће „многи градови у Италији и Француској бити погођени смртоносном епидемијом“.
Аутор: Славиша Лекић
теолог, мисионар, свештеник и професор
 
 
_______________________________________________________________
 
Референце:

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.