Промењена одлука: Градски превоз од сутра могу да користе сви, али неке мере остају на снази

0

(Фото: АТА)

После захтева Председника Републике и нове одлуке Републичког Kризног штаба којим је обавезна инструкција о организовању јавног превоза претворена у препоруку, Секретаријат за јавни превоз дао је инструкције превозницима и упутио апел грађанима.




Kако је прецизирао градски секретар за јавни превоз Јовица Васиљевић, јавни превоз у Београду обнавља се од 8. маја у 4 сата у истом обиму и на исти начин као пре одлуке о укидању јавног превоза.

– Јавни превоз могу да користе сви грађани, а не само запослени. За коришћење јавног превоза могу да се користе све постојеће карте, као и пре одлуке о укидању јавног превоза у ванредном стању. Пошто јавни превоз могу да користе сви грађани укидају се редари који су уведени на основу инструкције Републичког Kризног штаба да се контролише ко користи јавни превоз – истакао је Васиљевић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Он је апеловао на грађане да поштују препоруке епидемиолога, да користе маске и рукавице, као и да држе социјалну дистанцу. То ће бити лична одговорност грађана, а не одговорност превозника, поручио је Васиљевић.



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *