Црногорце на Дан победе пробудили Томпсоном

1

Марко Перковић Томпсон

Гледаоце Радио-телевизије Црне Горе јутрос је, на Дан победе над фашизмом, пробудио глас Марка Перковића Томпсона који у својим песмама отворено велича усташтво и позива на прогон Срба.

Наиме, прва музичка нумера којом је отворен јутарњи програм јавног сервиса била управо од контроверзног музичара који своје концерте, који обилују иконографијом из епохе злочиначке НДХ, започиње покличем “за дом спремни”.

Због отвореног пропагирања устаства никада није одговарао, а врхунац антицивилизацијске акције овог “музичара” у Глини, недалеко од места где су следбеници Анте Павелића јулу 1941. живе спалили више од 1.000 српских цивила.

Овај уређивачки “подухват” разгневио је бројне гледаоце у који су на друштвеним мрежама оштро критиковали РТЦГ.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Црногорце на Дан победе пробудили Томпсоном

  1. Све док су калуђери на власти Србима ће бити све горе….Кад Срби одбаце лукаво монаштво и поступе по Канонима Јарило Господ над војскама ће сићи са својим Јаранима и развејаће непријатеље Србије као плеву. Срби су прави ИЗРАИЉ а јевреји су плагијат …Зато Србима нема помоћи све док хуле на Бога и ходе за лукавим монасима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *