Шешељ: Да су кренули на мене Бошка би нашли на крај света (Видео)

3

Гост “Новог јутра” на телевизији Пинк био је председник Српске радикалне странке др Војислав Шешељ. Он је коментарисао јучерашње инциденте и нападе испред улаза у здање Скупштине Србије, када су Бошко Обрадовић и његове присталице физички напали народне посланике и министре.

На мети напада нашли су се посланик Марјан Ристичевић, министар здравства Златибор Лончар, али и још неки народни посланици.

– Ма какав линч. Први пут нису дали да ми прође ауто. Ставили су траку па је држали. Ја сам рекао: “Вози, гази, гази говна”, Било је псовки, а један је добио солидан ударац – започео је причу лидер радикала, говорећи о претходном инциденту испред Скупштине Србије, упитан да је још тада Обрадовић нападао испред парламента.

– На мене нико није насрнуо, рекли су: “Пази иде Шешељ” – рекао је он.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Чуло се “пази иде Шешељ” и онда су се они мало повукли, нико није ружну реч употребио, нико ме није опсовао, ништа. Ја сам помислио да идем кроз њих. Ја сам народни посланик, заступам један део народа, оне грађане Србије који су гласали за мене и моју странку и ја не смем да устукнем ни пред ким, поготову не пред љотићевцима – рекао је Шешељ.

– Није то било баш кроз средину, у средини је стајао Бошко Обрадовић и он је ваљда узвикнуо “Пази иде Шешељ”, и онда окренуо главу на другу страну и правио се да ме не види. Ту су се и они његови правили да ме не виде. Ту су били и полицајци у цивилу, што је грешка, јер да сам кренуо да тучем ко зна кога бих ударио – рекао је лидер СРС-а.

Прочитајте још:  Распала се Српска радикална странка

– Поред мене је била једна лепа полицајка, могао сам њу да ударим, она је морала да има неку значку, тегет сукњу, нешто тако, да се зна ко је полиција – нагласио је Шешељ и додао.

– Знају да је боље са мном не улазити у конфликт, а ко мене нападне тешко њему. Ударио бих прву двојицу, тројицу, а онда би они мене разбили. Да сам ја пао тамо, нашли би Бошка на крај света.



Пинк

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “Шешељ: Да су кренули на мене Бошка би нашли на крај света (Видео)

  1. Бошко је куртон али и ти си куртон…што поништи све што си урадио у хагу…Вучко је био твој потрчко сада си ти његов….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *