Премијер Ђоковић, министар културе Аца Лукас: Кладионичарска изненађења за јунске изборе у Србији

0

Новак Ђоковић (Фото: Photo by Tom Dulat/Getty Images)

Парламентарни избори у Србији биће одржани 21. јуна, а неке кладионице већ су организовале клађење и формирале квоте за избор – председника Владе, министара, председника општине Параћин, градоначелника Шапца… На кладионичарској листи за премијерску фотељу нашао се чак и Новак Ђоковић, а квоту за министра има и Аца Лукас.

Неке квоте су, у најмању руку, хумористичке, али у исти мах и реалне, попут оне да најбољи тенисер света постане премијер Србије, која износи чак 5.000. Дакле, уколико уложите 100 динара и Ноле заиста после неког научно-фантастичног велеобрта наследи Ану Брнабић, добићете пола милиона динара.

Парламентарни избори у квотама
Исту квоту са српским тениским асом деле и познати Јутјубер Богдан Илић – Бака Прасе, глумци Лазар Ристовски, Светислав Гонцић и Ненад Јездић, бивши фудбалер Ненад Бјековић и водитељ Иван Ивановић.

„Ви никада не знате како ће се и шта десити. Навешћу пример министра омладине и спорта Вање Удовичића, који је био један од најбољих, ако не и најбољи наш ватерполиста, а после неког времена он је прихватио да се бави политиком“, рекао је за Спутњик Вук Динчић, директор корпоративних послова компаније „Меридијан“.
На кладионичарској листи за избор премијера нашао се и Звездан Терзић, са квотом 1.000, Иван Тасовац са 500, као и власник „Пинка“ Жељко Митровић, чија квота износи 120.

На листи и естрадне личности
Најмању квоту, односно, према кладионици „Меридијан“, највеће шансе, да буде изабрана за премијерску позицију има Ана Брнабић – 1.50. Дакле, на уложених 1000 динара, подићи ћете са благајне свега 1500 динара уколико премијерка задржи фотељу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Kо су купци папрених ораница код Руме, Шида и Новог Пазара

„На основу наших статистичких података, које имамо од 2008. године, ми креирамо понуду. Те године смо прогнозирали победу Бориса Тадића на изборима, а то се и десило“, истакао је саговорник Спутњика и додао да се понуда мења у зависности од тога колико ће странака изаћи на изборе, колика је излазност и сл.
Јутјубер Бака Прасе нашао се и на кладионичарској листи за министарску фотељу и то са квотом 500, коју с њим за исту позицију дели и народна посланица Вјерица Радета.

Са квотом 151, на истој листи, нашао се и фолк певач Александар Вуксановић – Аца Лукас, а ту је поново и Жељко Митровић са квотом 101.

Кризни штаб и у кладионицама
Испред њих су епидемиолози Бранислав Тиодоровић са квотом 75, Зоран Радовановић са 51, Предраг Кон са 10, пулмолог Бранимир Несторовић са 5, као и заменица директора „Батута“ Дарија Кисић Тепавчевић са квотом 1.50.

Са ниским квотама за ту позицију су и Расим Љајић са 1.10, Ивица Дачић и Милан Кркобабић са по 1.05, као и министар финансија Синиша Мали, који је носилац најмање квоте за избор министра – 1.01.

Могуће је кладити се и на то да ли ће нека странка прећи одређен проценат добијених гласова.

Предвиђени проценти гласова по странкама су: СНС 61.01, СПС-ЈС 13.75, СРС 4.01, ПСГ 4. Исти принцип важи и за изласност, за коју се предвиђа да буде 52.5 одсто. Квоте за то клађење су по 1.80.

„Тренутно имамо највише тикета који се односе на излазност, јер се о томе доста прича. Имамо и доста тикета везаних за то ко ће бити председник владе, а након тога следи клађење на министре. То је тек почетак, мислим да ће у другом делу изборне кампање бити много интересанстније“, закључује Динчић.

Прочитајте још:  "Вучић је потписао још један документ у Вашингтону! Требало је да сви грађани Србије добију по 1.000 долара" (ВИДЕО)

спутњик

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *