РАЗДОР У ОПОЗИЦИЈИ!Јеремић откачио Бошка и Ђиласа због насиља

1

Вук Јеремић, лидер Народне странке, оградио се од екстремних перформанса свог саборца из Савеза за Србију – лидера Двери Бошка Обрадовића, кога је подржао шеф ССП Драган Ђилас, који га је обилазио и испред Скупштине.

У последњих седам дана Обрадовић је изазвао низ инцидената. Прво је прекинуо седницу Скупштине, обезбеђење је морало да га износи, при чему је једног полицајаца шутнуо. Дан касније, на улазу у парламент, Обрадовић и његове присталице претукли су посланика СНС Маријана Ристичевића. На крају Обрадовић је на степеницама Скупштине започео штрајк глађу.



Јеремић је пре два дана написао на Твитеру да они не подржавају било који облик екстремизма као средство политичке борбе.

– Народна странка не подржава насиље као средство политичке борбе, као ни друге облике екстремизма који за своју последицу могу имати угрожавање било чијег здравља и безбедности – долазило то од представника власти или опозиције – написао је Јеремић на свом налогу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бојан Kлачар из Цесида каже да у СЗС не постоји усклађеност по питању свих акција, као и да је Јеремићу јасно да тензије не доприносе ни њему ни странци.



– Јеремић је искусан политичар и свестан је да тензије и подигнути тонови не доприносе ни њему ни странци. Ово је порука и СНС, јер су организовани скупови са великим бројем људи, који могу да угрозе мере и препоруке епидемиолога – казао је Kлачар за Kурир.

Према речима политичког аналитичара Драгомира Анђелковића, евидентно је да у Савезу за Србију нема слоге.

– Он (Јеремић) овим сматра да неко од његових партнера не поступа на демократски начин, на примерен начин, и чим о томе јавно говори, то је сигнал да је у Савезу озбиљна неслога – каже Анђелковић за Kурир.

Прочитајте још:  Остао без гласача: Милош Јовановић у проблему због сарадње са Ђиласом

Kурир.рс/ K. Б.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “РАЗДОР У ОПОЗИЦИЈИ!Јеремић откачио Бошка и Ђиласа због насиља

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *