Сорош кренуо отворено на Трампа

1
сорош

Милијардер Џорџ Сорош ударио је на америчког председника Доналда Трампа. Сорош је рекао да Трамп „жели да буде диктатор“ и како се нада да ц́е се амерички председник „самоуништити“.

„Доналд Трамп жели да буде диктатор. Али он то не може бити јер постоји Устав САД који људи још поштују. И то ц́е га спречити да уради неке ствари. То не значи да он нец́е покушати, јер се буквално бори за свој живот“, рекао је Сорош у интервјуу британском „Индепенденту“.




Сорош је додао како се нада „да ц́е се Трамп самоуништити“, те да је у томе „надмашио његова најлуђа очекивања“.

Амерички председник још није реаговао на овакве Сорошеве тврдње, али јесу амерички медији.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Kако наводе, Сорошев напад на Трампа још један је његов покушај да утиче на америчке председничке изборе.

Према наводима „Политика“, милијардер је до сада потрошио 28,3 милиона долара на председничке изборе, донирајуц́и их групама блиским Демократској партији.




„Сорошевих 10 милиона долара иде организацији која подстиче Афроамериканце и друге грађане који ретко излазе на изборе, како би их мобилисали да гласају.

Такође, његове милионске донације отишле су групама које подржавају председничку кандидатуру Џоа Бајдена и кандидатуре демократа за Сенат“, наводи „Политико“ и додаје да Сорош ипак до сада није директно подржао Бајдена.

Он је у октобру рекао да је Елизабет Ворен најквалификованија да буде америчка председница, али се она повукла из трке за номинацију демократа.



VVebtribune

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Сорош кренуо отворено на Трампа

  1. Па нацистички убицо и пљачкашу шта ти има да причаш кад си и презиме и име променио да не би био осуђен за нацистичка дивљања и убијања СРБА још у 2 свестком рату. А од 1970 године до данашњих дан непрестано радиш на убијању СРБА И ЊИХОВОМ НЕСТАНКУ. И ТИ ПРИЧАШ НЕШТО О ТРАМПУ ЗА НОВИНЕ КОЈЕ СУ У ВЛАСНИШТВУ ТВОГ ПРИЈАТЕЉА УБИЦЕ И ПЉАЧКАША А ЈЕДИНИ ЦИЉ ВАМ ЈЕ ДА УБИЈЕТЕ ТРАМПА АЛИ ТАЈ ФИЛМ ТИ ГЛЕДАТ СИГУРНО НЕЋЕШ ЈЕР ТЕ СТОЛАРИ СУСТИЖУ ДА ТИ МЕТУ ЗА САНДУК УЗМУ. ГОТОВО ЈЕ СТОБОМ ЦРКОТИНО.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *