Александар Лукашенко о Светској Здравственој Организацији

2
Лукашенко

„Ови бандити немају саосећања према нама. Они су криминална организација. Покушали су да нам продају своје мере, лекове и вакцине. Није успело! Мислим да нема никога у Белорусији ко је умро од корона вируса!

Постоје преминули од хроничних болести које су имали и раније. Направили смо обдукцију свих који су у овом периоду умрли. СЗО није имао шта да каже на то.

Kоначно – нико, нигде не ради обдукцију да види од чега им народ умире! Нигде! Нигде! Пишу корона вирус и то је то!
И неће ме убедити у друго, јер сам с вама већ прошао кроз многе такве психозе и знамо како су се завршиле.“

Лукашенко је рекао да би попуштање пред „психозом“ и паничење нанело више штете Белорусији него сам корона вирус.

„Једноставно морате да радите, посебно сада, на селу“, рекао је Лукашенко док се Белорусија припрема за сетву. „Лепо је гледати телевизију. Људи раде на тракторима, нико не говори о вирусу… Тамо ће трактор излечити све. Поља лече све.“Мирослав Ристић

https://m.facebook.com/

2 Коментара

  1. Pa kad te vakcine smetaju deci i nisu zdrave zasto ich dajete deci dabi ich vi ubili polako ali sigurno bez rata bez ikakve guzve sram vas bilo pizda vam materina djubradi jedna sve vas treba u corku pozatvarati ta djubrad pizdavam materina viste gori od stoke

  2. U pravu je Lukasenko, plasljive kukavice koje se plase od medijski napumpane opasnosti od virusa/zaraze, treba da se samoizoluju tako sto ce se zatvoriti u neku pecinu, i iz nje ne treba da izlaze minimum 5 godina sve dok opasnost ne prodje.

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.