Нећете веровати шта је др Несторовић сада изјавио: Теслини зраци смрти су косили војнике у Босни

0

Члан Kризног штабаВладе Србије у борби против корона вируса, проф. др Бранимир Несторовић не престаје да шокира јавност својим изјавама.

Овог пута, главни актер нове теорије завере нашег пулмолога је славни српски научник Никола Тесла, односно, један од његових изума.

Наиме, гостујући у једној од емисија “ТВ Хепи”, др Несторовић је изнео шокантне тврдње о томе да су амерички авиони током сукоба у БиХ, бомбардовања СР Југославије 1999. године, као и током ракетирања Ирака, користили оружје направљено на основу Теслиних нацрта.




– Током сукоба у Босни деловао је авион америчке авијације “командо соло”. Емитовао је таласе који изазивају депресију и малаксалост, па војнике терају да бацају оружје и одлазе са фронта – рекао је Несторовић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

А за “одлазак војника са фронта” криво је, према Несторовићевим навођењима, технотроничко оружје које има могућност контроле свести помоћу електромагнетних таласа, познатијих као “зраци смрти”, а које је измислио нико други до Никола Тесла.

До закључка да су овакви наводи истинити дошао је и Несторовићев саговорник из емисије, министар спољних послова Србије, Ивица Дачич.

– Тесла је патентирао многе ствари од енергије до медицине, његов изум је електромагнетни штит против ракетних напада, а кажу да је и систем ХААРП, који утиче на понашање и здравље људи, урађен помоћу Теслиних нацрта – додао је Дачић.




Ово је само једна у низу запрепашћујућих тврдњи Бранимира Несторовића у последњих неколико месеци. У жижу јавности доспео је након, сада већ чувене изјаве, да је “корона вирус најсмешнији у историји, те да би “жене требало да иду у шопинг у Милано” у треницима када је епидемија вируса у Италији била у пуном јеку.

Прочитајте још:  Салих Селимовић: У Босни преко 8000 муслимана било у четницима!

Но на овим тврдњама се и поред великог бројха осуда на које је наишао, није зауставио.

Несторовићу ово није био први пут да је причао о Николи Тесли. Раније је говорио о његовом пројекту према коме би се предмети, али и људи слали у блиску будућност.

– Снимљен је научно фантастични филм о догађају, али то није фантастика. Брод се звао “УС Елдриџ”, разарач. Тај брод су послали шест сати у будућност. Тај експеримент није добро испао, јер је већина морнара изгинула и брод се чудно вратио. Звучи као чиста научна фантастика, али ко је радознао, нека укуца на Гуглу “УС Елдриџ” и “Тесла”. Онда је Тесла био против наставка тих експреимената, он је то прекинуо и уништио сву документацију. Мада, теорије завере верују да није уништио сву документацију и да је велики део те документације пао у руке Трамповог ујака. Џон Трамп је био чувени физичар. Једно време је радио и на Харварду и на Принстону и кажу да се та технологија тајно ради у Совјетском Савезу бившем, сада Русији – испричао је Несторовић завера у једном даху на ТВ Прва.

Гостујући недавно на ТВ “Прва” рекао је да је сада време да сви изађемо напоље инфицирамо се корона вирусом, јер ћемо на тај начин успети да стекнемо имунитет. Додао је да су шансе да до тежих клиничких слика дође готово немогуће. Иако је ово мишљење потпуно супротно свему ономе на шта су његове колеге упозоравале, Несторовић, чини се, није марио за то.




– Треба водити рачуна да се, још неко време, не налазимо у блиском контакту ни са ким више од 15 минута. Два метра растојања је измишљотина, рукавице су такође бесмислене, постале су устаљене, а у препорукама их нигде нема. Још неких 15-ак дана требало би да носимо маске – рекао је Несторовић.

Прочитајте још:  Тесла коначно „постао“ и Бугарин!

– Вирус извршава самоубиство и ослобађа се тих неких делова које је имао, за које су неки тврдили да су убачени, да је тиме модификован. Јако је слаб. Немамо тешке пацијенте. Имамо параметре који то показују. Не може нико да нареди да се носе маске. Пандемија је прошла и време је да се окренемо животу, не можемо више да чекамо и седимо затворени, 0,01 одсто је шанса да се разболите – тврдио је Несторовић.

Рекао је и да ће вакцина против Kовида-19 тешко бити направљена.

– Трамп је све добро рекао, вирус ће нестати и неће требати вакцина. Не може да се направи вакцина за вирус који се мења – објаснио је Несторовић.



Еспресо

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *