Тоталан крах и фијаско Вучићеве (читај Сорошеве) мигрантске политике

1
миграната

Мигранти у Крњачи

Србија у својој модерној историји на власти није имала већег башибозука од Александра Вучића и неспособних гмазова које је он окупио у тзв. Српској напредној странци. Велики број људи у Србији је заборавио чињеницу да су Вучића и његове гмазове на власт у Србији довели представници америчке дубоке државе који су окупљени око клана Клинтонових и одметнутих делова америчке обавештајне заједнице. Вучић је на власт дошао када је у америчком Стејт департменту мрачила и облачила Хилари Клинтон којој је Вучић коју годину касније у предизборној кампањи 2016. године коју је она водила против Доналда Трампа поклонио два милиона америчких долара.

Оно што у Србији сви добро треба да схвате је да је Александар Вучић са његовом тзв. Српском напредном странком и филијалом исте на Косову и Метохији познатом као Српска листа само један од много представника глобалне дубоке државе на Балкану. Поред њега то су још Хашим Тачи, Еди Рама и читава политичка врхушка Македоније. Не треба наравно заборавити и Мила Ђукановића који његов опстанак на власти има само да захвали чињеници да припада једној веома деструктивној антихришћанској секти. Припадност тој антихришћанској деструктивној секти он иначе дели и са Александром Вучићем.

Многи се наравно питају зашто би сви ти тзв. политичари који нису ништа друго до најобичније марионете били носиоци идеја, плана и програма глобалне дубоке државе на Балкану. Одговор је веома једноставан. Њихов посао је пре свега да обезбеде несметан проток авганистанског хероина преко Балкана познатим балканским путем дроге. Иако тим балканским путем дроге сваке године пређе две трећине авганистанског хероина његове заплене у свим земљама Балкана су више него смешне. Реч је о стотинама тона хероина који своју задњу хемијску обраду има у Албанији и на Косову и Метохији пре него што крене пут западног тржишта.

Прочитајте још:  Војска ће уплатити 10 милиона евра Kрушику за нови уговор



Поред хероина у задњој деценији све луке на Јадрану постале су чворишта за шверцовање огромних количина кокаина. Глобална дубока држава тако себи обезбеђује огроман новац за функционисање читавог подземног апарата који делује изван закона и контроле било које државе. Већи део прихода који се остварује заврашава у приватним џеповима оних који политички и обавештајно покривају трговину наркотицима преко Балкана док мањи део одлази на даље и дубље корумпирање политичара, полицајаца и безбедњака широм Европе и света.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Та подземна хидра од 2015. године почела је да се бави још једним веома уносним послом а то је трговина људима. Трговина људима је много униснији посао од трговине наркотицима јер су профити много већи. Авганистанци да би се дочепали Европе плаћају и по 20.000 америчких долара док их само пут кроз Србију кошта између 1.500 и 2.500 евра.

Тако је у Србију током трајања ванредног стања док су границе биле херметички затворене несметано ушло преко 5.000 нових миграната а њихов број се сваког дана увећава док нова велика навала миграната креће у другој половини јуна. Тренутно се у Србији налази око 11.000 миграната док их је пре увођења ванредног стања било око 6.500.

Хидра дубоке државе којој је Александар Вучић препустио вођење мигрантске политике у Републици Србији несметано пребацује и у Србију убацује на хиљаде миграната углавном из Авганистана и Пакистана. Веома често из уста водећих политичара у Србији попут Вучића и припадника његове напредне секте могу се чути и планови о насељавању миграната у Србији што је само један део политике етно инжењеринга који за потребе глобалне дубоке државе у Европи спроводи организација Ђерђа Сороша. Српски државни врх у свим тим плановима учествује вољно јер је на платном списку глобалне дубоке државе.

Прочитајте још:  Долази зима, дуга и хладна

Не само да српски државни врх на челу са Александром Вучићем вољно учествује у тим плановима и етно инжењерингу они су чак и трошкове за збрињавање миграната пребацили на буџет Републике Србије. Највећи део новца за збрињавање десетина хиљада миграната у Србији долази из буџета који пуни осиромашени српски народ. Зато Српкињама трудницама касне плате по пола године док авганистански и пакистански мигранти редовно сваког месеца добију парче српског буџета које им је обезбедио Александар Вучић.



Александар Вучић је највећи аполгета етно инжењеринга које у Европи спроводе организације Ђерша Сороша. Број миграната у Шиду, Кикинди, Сомбору и осталим местима која се граниче са Мађарском и Хрватском расте свакога дана. Мештани Шида нису могли више да издрже терорисање великих група миграната који на улицама нападају жене и ћерке, пљачкају и отимају тешко стечену имовину. Тај терор миграната и мигрантско насиље које је свакодневно широм Републике Србије Александар Вучић покушава да оправда небулозним и идиотским објашњењима. Никако да се сети да каже колико је на сваком мигранту добра криминална организација којој је он на челу.

Зарад његовог профита и планова глобалне дубоке државе Вучић је жртвовао становништво и градове у граничном подручју Србије. Малим прстом није мрднуо да обезбеди државну границу већ супротно томе имамо полицију која спроводи велике групе миграната по Србији и која их вода од једног до другог граничног прелаза ка Мађарској и Румунији како би пробали да провале на територију наших комшија.

У Србији када су мигранти у питању делује организована криминална група којој је на челу Александар Вучић који од пребацивања миграната и трговине људима има и највећу зараду. Пребацивање, шверц и насељевање миграната у Србији огромним делом финансира се из буџета.

Прочитајте још:  "Сви су заузети, сви журе, али у свету постоји Биће које има времена и пажње за сваког"



Уместо да је пре неки дан послао војну полицију на државну гранницу да спрече илегане преласке и улазак у земљу Вучић је припаднике војне полиције послао у Шид да обављају класичине послове који су надлежност редовне полиције и МУП-а. Никако војске. Пошто је више него очигледно да комлетан државни врх Србије саучествује у организовању масовних улазака илегалних имиграната у Србију и њиховом шверцу ка ЕУ те да учествује у трговини људима ускоро ће против свих надлежних којима у опису посла стоји чување државне границе и спречавање илегалних прелазака исте бити поднете кривичне пријаве.

У Србији никоме нису потребни десеци хиљада Авганистанаца и Пакистанаца а онај коме су потребни и ко их воли нека их води својој кући. Држава и сви они у њој којима је посао спровођење закона боље да крену да га спроводе да се и они не би нашли на удару истог. И не заносите се небулозама да је било чија власт вечна и да ћете и овај пут успети да избегнете кривичну одговорност за злодела која сте починили према сопственом народу и држави. Бежања од одговорности више нема и биће вам суђено како би од вас био направљен пример за све оне који ће доћи после вас што значи да ћете одслужити максимум затворских казни које су прописане Кривичним законом.

Милинко Милинчић, Србијаданас.нет



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Тоталан крах и фијаско Вучићеве (читај Сорошеве) мигрантске политике

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *