Лекар, ког је одликовао Путин, ТВРДИ: Живећемо 40 година дуже и ЛЕКОВИ ЗА ТО СЕ УВЕЛИКО ПРОДАЈУ!

0

У Русији су већ доступни револуционарни лекови који продужавају живот за чак 40 година, тврди угледни професор Института за биорегулацију и геронтологију у Сант Петербургу, Владимир Хавинсон. Овај светски познати геронтолог, је за своје откриће био номинован и за Нобелову награду 2011. године, а председник Русије Владимир Путин га је за заслуге у научном раду одликовао највишим признањем.

Његови експерименти су показали да увођење такозваних пептидних препарата продужава живот за 30 до 40 процената. Пептиди јачају имунитет и обнављају ендокринолошки систем.
Професор Хавинсон се овом револуционарном темом бави још од осамдесетих година, када су совјетски војници услед изложености радијацији показали знаке превременог старења и када је било потребно пронаћи начин да се процес старења преокрене.

Истраживања су започета пошто су озрачени људи брже старили.

Хавинсон каже да је данас доступно шест лекова који се заснивају на такозваној „теорији пептидне технологије“, која у интеракцији с ДНК повећава производњу протеина, што продужава животни век.

– Пептиди су природни препарати који се састоје од аминокиселина, објашњава професор Хавинсон. – Реч је о материјама у чије молекуле су уграђени ланци више амино киселина, повезане међусобно пептидним везама. Утврдили смо да пептиди регулишу активност гена путем комплементарног везивања са одреденим делом ДНК. Они преносе информације строго одређеном типу ћелија, што значи да пептид делује на строго дефинисани тип ткива или органа.

Пептиди могу бити природни по пореклу и налазе се у нашој свакодневној исхрани, или могу бити синтетичке хемикалије које се производе у лабораторији. Њихова снага је у томе што делују на одгађање првих знакова старења и регенеришу ћелије људског организма.Новости

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.