Снежана Дакић: Бавим се нуклеарном технологијом у медицини

0
Снежана Дакић поред нуклеарне технологије бави се и саветовањем обнављања вагиналних мишића (Фото: Принтскрипт)

Водитељка Снежана Дакић је након дугогодишње телевизијске каријере променила професију, те је постала ПР у Директорату за радијациону и нуклеарну енергију, објавио је портал „Нова.рс“.

Она је јуче за Нова.рс ову информацију и потврдила, а сада се огласила опширним саопштењем у коме је објаснила како је дошло до тога да водитељка лајфстајл емисије постане ПР и консултант за сајт Директората за радијациону и нуклеарну енергију.

„У Директорату ‘Србатом’ сам задужена за садржај на сајту и порталу. Течно говорим енглески, шпански, француски и руски, тако да могу да обрађујем теме из страних извора. Бавим се и јавним наступом, а Директорат окупља пуно научних сарадника, који учествују на разним конференцијама. Све је почело са припремом конференције “Нуклеарна сигурност данас”, за коју им је била потребна особа са великим новинарским искуством око припреме панела и панелиста, а потом и око обраде свих тих информација у даљи садржај – електронски и штампани“, каже Снежана и додаје:„Учествовала сам на више хиљада конференција код нас и у иностранству. Мој ангазман на “Женској ТВ” је управо био истекао, била сам слободна, требао ми је посао, а и одговарала ми је промена. Текстови које пишем углавном се баве применом нуклеарне технологије у медицини, привреди, пољопривреди, науци и свакодневном животу. А ту су и истине и заблуде о разним врстама зрачења, па и јонизујућем“, каже Дакићева и истиче како је занимљиво радити с образованим људима.Нова

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.