Стаматови предали листу у Ужицу: Носилац листе докторка која је спасила центар за трансфузију у Ужицу (ВИДЕО)

0

Странка Здрава Србија предала је данас листу градској изборној комисији за учешће на локалним изборима са 2031 потписом за 67 одборника у Скупштини града.Носилац листе “Здрава Србија за здраво Ужице” је докторка Радмила Смиљанић.

“По први пут грађани Ужица имају за кога да гласају.На нашој листи су људи који могу да од Ужица направе град којим ћермо се сви поносити.Људи који су спремни да реше проблем аерозагађења,отпадних вода И свер остале горуће проглеме Ужица.Због њих сам И ја са 65 година одлучила да се придружим тиму Здраве Србије”,изјасвила јер после предаје листе Смиљанићева.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Председник Здраве Србије Милан Стаматовић нагласио је да ова странка има јасан програм у коме је на првом месту децентрализација.

“Наш главни циљ је децентрализација Србије,јер Србија се мења из унутрашњости .До сада су људи гласали против владајуће партије,а сада им ми нудимо прилику да гласају за Здраву Србију и за здраво Ужице “,рекао је Милан Стаматовић после предаје листе за локалне изборе у Ужицу.



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *