Пронађи свој датум рођења и цвет који те описује: Сазнај КАКВА те судбина чека помоћу старословенског хороскопа

Пронађи свој датум рођења и цвет који те описује: Сазнај КАКВА те судбина чека помоћу старословенског хороскопа

01.01.–10.01. ЖУТИ НАРЦИС

Овај цвет симболизује лето, топлину и отвореност. Упркос првом утиску да сте стидљива особа која не воли да се истиче, ви имате смели приступ животу. Ваша дела говоре више од речи и увек настојите да испуните своје амбиције. За вас је најбоље објашњење оно најједноставније. Иако сте рођени усред зиме, избегавајте хладне климе.

11.01.-20.01. ЧИЧАK

Често преузимате на себе више обавеза него што можете да испуните, што може да ода погрешан утисак, па ће околина ређе приметити вашу доброту. Због тога тежите за пажњом других. Веома сте добар пријатељ и дајете потпору својој породици. Имате развијен осећај за радну етику, али превише рада може да вас доведе до здравствених проблема.

21.01.-31.01. СМИЉЕ

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Скромни сте, а праћење модних трендова и облачење по последњој моди је ваша опсесија. Но, управо због те ваше опсесије, можете постати предмет трачева и љубоморе. Није вам тешко да се носите са “злобним језицима” и врло лако излазите из тешких ситуација.
01.02.-10.02. ИМЕЛА

Врло сте радознали и подложни утицајима околине. Не бојите се ризика, па жене имеле могу да освоје и најнеприступачнијег мушкарца. Мушке имеле познате су по својој лепоти и жене су луде за њима. Требало би да се бавите спортом што ће вам користити да задржите физичко и психичко здравље.

11.02.-19.02. ОЛЕАНДЕР

Жене олеандри познате су као скромне лепотице. Одајете утисак као да вам је потребна заштита, али и сами сте врло способни да пружите отпор. Врло сте вредна и издржљива особа, имате неисцрпни извор унутрашње снаге. Ваш мото је “како сејеш, тако ћеш и пожњети”.

20.02.–29.02. МИМОЗА

Ви сте у правом смислу речи осетљиви попут мимозе. Јако патите због животних промашаја, а волите подршку и похвале. С друге стране, врло напорно радите за свој “хлеб” и често сте спремни на личну жртву за добробит других. Људи воле да вам се обраћају за помоћ и познати сте по томе да пријатеље никада нећете оставити на цедилу. Склони сте срчаном удару и чиру на желуцу.

01.03.-10.03. МАK

Од ваше лепоте и шарма немогуће је одбранити се, а када се човек једном нађе у вашем загрљају, не може побећи. Живот вам није лак, често и врло трновит, али увек успевате да се извучете и пребродите све недаће. За вас је најважније да верујете у себе и своје способности, што ће вам помоћи да постигнете успех.

11.03.-20.03. ЉИЉАН

Вас одликују суптилни шарм и префињена осећајност. Негативне особине су вам превртљивост, тајанственост и непредвидљивост, што врло често може да збуњује људе. Спремни сте да остварите своје амбиције, без обзира на препреке, па вам људи чак и завиде на томе.

21.03.-31.03. НАПРСТАK

Врло сте одлучна особа чији мозак ради с тачношћу компјутера и проналазите решења и за најтеже проблеме. Можете предвидети и неколико корака унапред. Не може вас нико ухватити неспремним, али постоји могућност да ће вам управо умне способности с временом ослабити. Склони сте јаким главобољама.

Прочитајте још:  Хит на друштвеним мрежама: "Немамо ВИРУС!!!! и ни су сви кинези има вирус!!!"
01.04.-10.04. МАГНОЛИЈА

Таштина и свеприсутна жеља за побједом једна је од ваших најважнијих карактеристика. Навикли сте да увек будете први у свему. Цените туђа мишљења, али на крају увек учините оно што ви сматрате да је најбоље. Ипак, ваша позиција у друштву је неизвесна управо због ваше суздржаности према добрим саветима.

11.04.-20.04. ХОРТЕНЗИЈА

Дружељубива сте, оптимистична, великодушна и саосећајна особа, а мана вам је што волите пуно да трошите. Управо та мана може да буде врло иритантна особама које вас окружују. Врло често славите нешто, волите да поклањате и частите људе. Ретко ћете се жртвовати за добробит дугог.

21.04.-30.04. ГЕОРГИНА

Увек тражите златну средину у било каквој ситуацији. Срећа вас прати кроз живот и већина ствари вам полази за руком, а мана вам је што имате врло високо мишљење о себи, што вам понекад може засметати да реално сагледате ситуацију. Немојте превише имати поверења у судбину нити у пословном нити у приватном плану.

01.05.-10.05. ЂУРЂЕВАK

Ви сте искрена душица неисквареног срца, која често пати због искварености околине. Жена ђурђевак мора у животу да има заштитника који ће је бранити од свих недаћа. У послу имате више среће, но прекомерна амбиција може баш дати супротан ефекат и довести вас до руба уништења.

11.05.-22.05. ПРKОС

Ви сте деструктивна, ратоборна особа која увек очекује разочарање, чак и од вољених особа. Људи око вас имају проблема у слагању с вама и у пословном и у приватном смислу. Но, они који успеју с вама да нађу заједнички језик, могу се у потпуности поуздати у вас, јер сте у души врло брижни и вредни. Ипак, због своје личности најјвећи сте непријатељ сами себи.
22.05.-31.05. KАМИЛИЦА

Није увек лако препознати да ли сте заљубљени или само глумите. Упркос врло привлачној личности, често сте врло дволични и безосећајни. У стању сте да због мале користи уништите године преданог рада и никада се не зна како ћете реаговати.

01.06.-11.06. ЗВОНЧИЋ

Врло сте конзервативни па и најмања промена може да вас избаци из такта и баци у депресију и очај. Најбоље се осећате окужени породицом код куће и одатле црпите сву снагу. Волите возове, а мрзите авионе.

12.06.-21.06. БЕЛА РАДА

Не може се рећи да сте нарочито храбра или романтична особа. Знате да будете стидљиви, тихи, опрезни и пажљиви и не волите да будете у центру збивања. Ипак, добро знате шта желите од живота и шта вам тачно одговара, те због тога можете остварити завидне резултате.

22.06.-01.07. ЛАЛА

Енергична сте и самоуверена особа, а супротан пол вам буквално једе из руке. Жене лале су врло енергичне и посесивне особе које имају врло високо мишљење о себи, а мушкарци имају манире и понашају се као непоправљиви заводници. Довољно је да макнете прстом и око вас се све ускомеша, а врло вас је тешко натерати да признате грешку, ма колико били у криву.

Прочитајте још:  Археолог Радован Ковачевић: Ископали смо оно што нисмо смели, тражили су да променим извештај (Видео)

02.07.-12.07. ЛОKВАЊ

Врло сте приступачна, свестрана и добронамерна особа. С обзиром да је локвањ цвет који у себи садржи елементе ваздуха, воде и земље, ви сте особа која има много вредности и врло се лако прилагођавате околини, те све препреке савладавате с лакоћом. У вама има много животне радости коју преносите на друге људе.

13.07.-23.07. ЉУБИЧИЦА

На себе увек привлачите свеопшту пажњу. Често се држите по страни и чекате прави тренутак, но када он дође, ви се показујете у свој величанствености и захтевате да вам се призна оно што је ваше. Добијате све што пожелите.

24.07.-02.08. ШИПАK

Kао што шипак има трње за одбрану, ваша одбрана су оштре речи. На први поглед сте врло опасни, али они који вас боље упознају знају да се само ради о заштитном механизму. Људима је потребно време да вас схвате.
03.08.-12.08. СУНЦОKРЕТ

Ви знате колико вредите, сукоби вас не ометају, а успех не заслепљује. Kада сте успешни уживате у свој моћи. Незаустављиви сте, увек идете напред, иако сте понекад недоследни у својим поступцима.

13.08.-23.08. РУЖА

Ви сте краљица, сви вам завиде, па се око вас плету бројне интриге, но ви остајете недодирљиви. Недоступни сте и имате врло јак карактер, због чега можете имати проблеме са супротним полом. Пазите на своје здравље, а исцрпљивање избегните по сваку цену.

24.08.-02.09. ЖАВОРЊАK

Можете да живите сами и да немате потребу за оснивањем породице. Врло сте предани раду, све завршавате пре рока, а имате велика очекивања од колега на послу и пријатеља. Због тога пречесто себе представљате као жртвеног јарца, који пати због туђих грешака. Такође, морате научити да се браните против оптужби других. Имате јако добро памћење.

03.09.-11.09. KАРАНФИЛ

Није лако наћи особу као што сте ви! Смелу, с толико јасним и једноставним мотивима. Увек штитите слабије од себе, а спремни сте да се жртвујете за добробит других. Знате да будете прилично тврдоглави и када нисте у праву. Имате врло снажан карактер који привлачи људе.

12.09.-22.09. ЛЕПА KАТА

И када се налазите на самом дну и осећате најгоре, успевате да будете насмејани. У своју околину уносите радост, цењени сте и у пословном и приватном аспекту. Ваш оптимизам прелази на друге људе. Ви сте природно ведра особа.

23.09.-03.10. ВРИЈЕСАK

Ви сте особа позната по префињеном укусу и лепим манирима. Имате врло широко знање и врло сте добар и предани радник. Знате да цените своје вештине и врло сте добар пријатељ онима до којих вам је стало. Издржљиви сте и толерантни.

Прочитајте још:  Хиљаде килограма злата: Ако решите Беалове шифре можете пронаћи огромно скривено благо
04.10.-13.10. KАМЕЛИЈА

Иза ваше префињене и отмене појаве крије се чврст карактер, а када желите можете да будете јако тврдоглави. За жене камелије може се рећи да имају мушке особине одлучности. Имате уметничке склоности и врло развијену машту.

14.10.-23.10. ЈОРГОВАН

Јоргован је симбол свежине, невиности и вечне младости. Због тога и вама многи завиде на изгледу и виталности. Уколико имате љубоморне супарнике, најбоље их је игнорисати. Атрактивног сте изгледа, увек пријатног понашања, волите да помажете другима. Волите да приговарате, што зна да наљути ваше најближе.

24.10.-02.11. ФРЕЗИЈА

Ви сте неустрашиви, упорни и врло тврдоглави и чак до те мере да неком нанесете бол. али, околина вас симпатише, што вам помаже у многим случајевима, посебно на послу. Управо ту наклоност околине успевате да искористите у своју корист, али и како бисте побољшали своју личност.

03.11.-12.11. ОРХИДЕЈА

Ви сте врло тајновита и мистериозна особа, па се људима понекад може учити да сте у облацима, па вас не разумеју. Требало би да се више крећете у друштву како бисте испунили све своје потенцијале. Ваше непрестане сумње могу вас довести у неугодну позицију с надређенима и колегама. Но, најчешће немате проблеме у савладавању потешкоћа. Изврсни сте љубавници у кревету.

13.11.-22.11. БОЖУР

Ви не морате да се бринете за здравље, нити да вам могу нашкодити неки спољашњи утицаји. Морате да порадите на сопственој самоконтроли, посебно што се тиче причања о сопственим плановима. Имате изражену интуицији, па није необично да су божури психолози, пророци, травари и видовњаци.

23.11.-02.12. ГЛАДИОЛА

Не можете да се похвалите с бројним талентима, али врло сте марљиви у послу који радите и врло сте поуздани. Под правим вођством можете пуно тога да постигнете, али без обзира на све, задржаћете своју скромну нарав. Људи имају обичај да вам се пповеравају, јер увек знате да дате добар савет, па вас због тога и поштују.

03.12.-12.12. МАСЛАЧАK

Волите пажњу других и можете бити и претерано екстравагантни. Што сте више у јавности имате више могућности за успех и врло сте добри у обављању професионалних задатака. Волите природу и топлину.

13.12.-22.12. ЛОТОС

Лотос је симбол чистоће. С обзиром да имате специфичан начин размишљања, можете да постигнете много ствари. Но, требало би да порадите на флексибилности у односима с ближњима. Често сте пуни идеја које никада не остварите.

23.12.-31.12. РУНОЛИСТ

Особе које су рођене у знаку рунолиста добри су пријатељи, те сте врло поуздана особа. Мирни сте и тактични, али увек имате све под контролом. У послу ћете напредовати тек у другој половини живота. Иако сте мирни, када сте испровоцирани знате да покажете и своју другу страну, пише атма.хр."Српске школе на удару џендер лудила"

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Српски језикРусскийEnglish