ДР ДАНИЦА ГРУЈИЧИЋ САГЛАСНА СА ДР НЕСТОРОВИЋЕМ: “Корона је биолошко оружје, створен је вештачки!”

0
косову

Др Даница Грујичић

Корона вирус, од кога стрепи цео свет и који је за свега неколико месеци однео више од 350 хиљада живота, сигурно је вештачки створен у лабораторији, кажу домаћи стручњаци проф. др Даница Грујичић и др Бранимир Несторовић.

Да вирус није потекао из природе, указује више елементата објашњавају наши лекари. Као прво, инфекција се ширила међу људима невероватном брзином и много лако, што није карактеристично за вирусе из “породице корона”. Друго, овај вирус је нападао органе као што су мозак, бубрези, јетра, што ниједан корона вирус пре није чинио. И као трећи доказ стручњаци наводе што је вирус после првог јаког “удара”, када се заразило много људи, нагло ослабио јер му се више “не додају” друга једињења.



Створен у лабораторији

Наш еминентни неурохирург Даница Грујичић верује да, ако је корона вирус створен у лабораторији, онда је то учињено с намером да послужи као биолошко оружје.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Сумњиво је јер се ниједан вирус не преноси тако лако као овај сада. Сваком вирусу је потребно дуже време да се развије у људском организму, па да га он пренесе на другог, а овде имамо случај да се неко само накашље и тиме зарази особу поред себе. А и како баш да је зараза потекла из Кине и то је сумњиво. Управо у Кини Американци су у изградњу лабораторија уложили три милиона евра – каже др Грујичић и додаје:

– О пореклу вируса тек ће се писати студије и радити анализе. Оно што је сада важно за нас јесте да се у Србији полако ствара све већи колективни имунитет. Тако ће од следеће године корона бити само обичан грип који ће се тако и лечити, без већих последица – тврди др Грујичић.

Прочитајте још:  Сале Коларевић: ВАРИОЛА ВЕРА 1972. - ШТА СМО ДОБИЛИ МАСОВНОМ "ИМУНИЗАЦИЈОМ" ?



Да корона вирус није потекао из природе, већ је створен вештачки, не сумња ни др Бранимир Несторовић. Како је објаснио, њему је та помисао одмах дошла, чим је откривено да у ковиду 19 постоје фрагменти ХИВ инфекције.

Фрагменти ХИВ-а

– Управо је то био први разлог да се посумња, јер ми знамо да се фрагменти ХИВ-а користе као “водичи” када се у вирус убацују нови гени, односно они означавају место где треба да се убаци ген. Овај корона вирус званично има три типа – А, Б и Ц, а чак неколико научника тврди да не постоји никакава сличност између њих. Да ли је у питању биолошко оружије или је прављена нова вакцина па је вирус просто “побегао” из лабораторије – не знамо и можда никада нећемо ни сазнати – напомиње Несторовић.

– Реч је о протеину С, који служи да се вирус веже за ћелију. Установљено је да овај вирус има четири аминокиселине које не постоје ни у једном другом корона вирусу. Очито да је нешто рађено на корона вирусу како би се повећала његова инфективност и како би постао много заразнији од других корона вируса. За модификоване вирусе је карактеристично да на “прву лопту” имају експлозивно ширење, али да онда вирус невероватно брзо ишчезне. Корона вирус већ полако губи убачене сегменте и враћа се у првобитно стање. Вирус слаби и то се види у Србији. Новозаражени имају доста лакшу клиничку слику, а готово да немамо тешких пацијената. Управо зато верујем да нећемо имати други талас. Штавише, научници са Оксфорда који праве вакцину рекли су да вирус таквом брзином ишчезава да неће стићи чак ни да испробају вакцину – истиче члан Кризног штаба.

Прочитајте још:  Путин предложио нове мере за спас руске привреде



Информер

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *