„УДАРИЋЕ ЦРНОГОРЦИ ЈЕДНИ НА ДРУГЕ, А ОНДА…“ Застрашујуће речи оца Тадеја! (ВИДЕО)

Отац Тадеј (Фото: Јутјуб)

Старац Тадеј Витовнички оставио је за собом многа пророчанства о Србима, о Црној Гори, о Косову, о Босни и Херцеговини, као и о многим људима и догађајима који ће се ускоро збити.

Ако је постојао неки „балкански Нострадамус“, особа која је јако добро могла да предвиди дешавања на овим просторима у будућности, онда је то био баш отац Тадеј. Тадеј Витовнички је „видео“ све страхоте на Балкану много пре других, а за ових неколико последњих година, такође је имао шта да каже. Ево шта је рекао о односима Србије и Црне Горе.

Верује се да је говорио да ће Црна Гора да се отцепи и постане независна. Такође је говорио да ће удар на српски језик бити силан у Црној Гори и да ће безбожна власт ударити и на Српску Цркву.
Неки грађани који су наводно имали директан сусрет са оцен Тадејом кажу да им је рекао да ће у Црној Гори у једном тренутку почети грађански рат, а на крају и рат са Албанцима. Једном човеку из Никшића који је стално ишао код старца Тадеја наводно је рекао да не купује стан у Никшићу јер још није право време, и да Црна Гора ускоро постаје независна те да ће за Србе бити веома тешко.

Ипак, опет је рекао да ће Срби на крају, после великих страдања победити, али да ће цена победе бити веома велика. Највећи удар биће на СПЦ у Црној Гори и Митрополију на Цетињу. На крају, како је говорио старац Тадеј, Црну Гору ће мирити људи из Србије, и она ће на крају поново ући у састав јединствене српске државе.
Чак је говорио да ће и мошти Светог Василија Острошког једно време морати да буду пребачене из Острога на сигурније место. Толико ће бити тешко у једном тренутку. Тадеј је говорио да ће владара у Црној Гори (Мила Ђукановића?) убити сами Црногорци, око њега, и да ће у грађанском рату у Црној Гори бити жртава.

Према његовим речима, најопаснији и најжешћи ударац ипак ће на крају доћи од Албанаца који ће напасти Црну Гору. Страдања ће бити велика, али коначна победа ипак на страни Срба из Црне Горе.

Старац Тадеј није говорио временски потпуно прецизно, али довољно прецизно јесте говорио. Наиме, он је наводно говорио да ће Црна Гора на референдуму да се одцепи од Србије и постане независна, и то ускоро. И погодио је. Он се упокојио 2004, а 2006. Црна Гора је постала независна.Србин. инфо

1 Коментар

  1. УДАРИЋЕ ЦРНОГОРЦИ ЈЕДНИ НА ДРУГЕ, А ОНДА…“ Застрашујуће речи оца Тадеја! (ВИДЕО)
    Dokle lazi ? Pa otac Tadej za zivota je bio svetac, zasto mu razni kvazi vernici posto poto uteruju izmisljena prorostva ?
    Jel u videu neko cuo da je rekao ove reci iz naslova ?
    I tako ce neki djavoimani da sakupe razne lazi o ocu i stampace knjigu od 500 strana, isto kao knjige o nasim Tarabicima. Jedino pisano o Tarabicima je zapis njihovog kuma popa Zecevica, koje je odstampao Kazimirovic, tadasnji ministar na 20 strana i napismeno, DVADESET strana. Kukavna im majka sto od 20 strana pretopise u knjige od 500 strana. Jel znate vi kvazi pisci gde ce vam duse za vase lazi ?

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.