УДАРНА ВЕСТ – Научници оглашавају узбуну: Шта чека Земљу 4. јула 2020. године?

0

(Фото: Depositphotos, konradbak)

Ове године, 4. јула, први пут у историји посматрања Сунчевог система, све планете морају да се постаљве у једну линију.
Наравно, ово н1ије математички равна линија, вец́ најједноставнији угаони сектор. И овај догађај је за научнике веома алармантан.

Сличан ефекат примец́ен је крајем 20. века 1982. Међутим, оса угаоног сектора је тада била много вец́а. Након тога, сеизмичке и вулканске активности на Земљи значајно су се повец́але.



У наредним годинама широм света су се догодили разорни земљотреси и вулканске ерупције. Али, свеједно, последице су биле много мање деструктивне него што су научници очекивали.

Поред тога, трагични догађаји у Чернобиљу, рат у Авганистану, распад СССР-а и још много тога повезани су са распоредом планета, иако директан утицај овог догађаја на такве последице, научници нису могли да докажу. Али иако нема директних доказа, то не значи да није било повезаности.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Стога, 2020. године, када се све планете Сунчевог система построје у једном луку, не већем од 30 степени (успут, 1982. износио је 95 степени), не преостаје нам ништа друго него да чекамо.

А оно што се вец́ догађа на Земљи само потврђује ове страхове. Глобална пандемија коронавируса, која је захватила готово све земље, вец́ је заразила више од пет милиона људи.

Астролози широм света упозоравају да је ово тек почетак. Вец́ина њих предвиђа да ц́е се после 4. јула сви суочити са глобалним друштвено-политичким догађајима, еколошким катастрофама, ратовима и свим врстама локалних сукоба.

Људи, зависно од временских прилика, доживец́е врло озбиљне непријатности и здравствене проблеме.

Прочитајте још:  Тајни састанак у Републичкој изборној комисији са умрлим човеком

Па, шта ц́е се догодити 4. јула, сазнац́емо врло брзо. Надамо се само да се ово, као и сва претходна предвиђања о „крају света“, нец́е остварити.



Wебтрибуне.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *